22/23 Non-JUPAS 專區[4] Sem已完了 同學應當悔改

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
輕輕一推
真係好好奇點解重有人會多謝Code狗
乜野多謝bro 大師
做乜事
可能自問自答
睇到我有少少覺得有啲係自己開分身 跟住自己問自己多謝 奸奸型Code狗
上連登nj post 就係唔想見到佢 仲要叫佢做大師 又用濕鳩emoji 想點?!
有可能 佢之前ive 可以apply 一個account 之後ust 又一個
重有佢堆同黨自己開post圍圍喂推爆

真係好撚核突 為咗搵錢咁樣格硬搶人
真呀

我屌,咁咪即係meet唔到condition都無得refund?我去hku啦,屌你poly垃圾設計系讀出嚟乞食。仲要臘撚我5千蚊。
佢唔係waive咗你個conditions 咩
正常都會退翻5000比你
屌你老母Code狗 唔見你答下我啲問題
同埋waive 咗個condition唔係入到咩
豁免喎 不過建議你聽日打過去問下
貪錢到嚟連登搶客咁撚無恥
你條柒頭應該都係香港第一嘅
輕輕一推
可能我理解得唔好,但係如果meet唔到offer唔系應該會話condition not met 咩? 啱啱先同個白卡樹記仔係dcard嘈完, 唔想引起任何紛爭。
喺我心目中對呢隻字嘅理解係豁免/取消, 呢句句子對我嚟講係取消條件而唔係取消offer。
Waive咗你個condition姐係收咗你 可以直接交學費
我想問cityu點樣meet offer, 係咪就咁將個transcript upload上個網, 佢哋會唔會send個email confirm我嫁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞