22/23 Non-JUPAS 專區[4] Sem已完了 同學應當悔改

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
請問大師覺得機會大唔大🤧🙏🏻
無限感激😭🙏🏻
我已經報左space 同hkcc 的asso.
係咪等7月既通知,如果入唔到,再等招生日再in過。

有無英文面試既準備tips

thx
Cu offer god唔好忘記我
路過想問一問 我一樣都係choice 2灰咗 咁係唔係代表得返choice 2有機會會收到offer?
thx bro, 如果會用中文傾其他野就真係好啦,我死背爛背個自介先
原來係咁 但係點解會lock咗
叫Code狗做大師係咩玩法
屌你老母 Code狗
比人屌撚咗咁多次都重搶出嚟 知唔知個醜字點寫?

你搞撚到唔同大專Group啲風氣極差同小圈子 問親啲關於邊科好讀或者大約內容係點呢啲普通同學都會問嘅野都收到你地班admin問候 Warn嘅風氣都係你條撚樣搞出嚟 重要係咁迫人用你地整嘅垃圾野?坐住咗個腦定發錢寒呀

依家重係到扮撚哂野係到答人比人屌鳩完淨係識post link就扮野唔po想洗底呀? 你之前搶哂啲大專post non jupas post 去開去sell你條垃圾link
比人圍屌就話del ac搞到無哂之前啲野 手段極低莊 依家重係扮哂會答人咁

死翻去TG啦Code狗們 見有學校出gpa又過嚟r生意

[/quote]
Asso都要面試㗎咩
之前報過 Hkcc唔洗 但space要
我報個時兩邊都唔使 但我有啲frd報就兩邊都要 大家報同一科純粹睇個分only
Space要S好似個Course Head去見
如果商科正常走唔甩
想問其實係咪Asso year 1 sem 1之後都冇conditional offer嘅話,sem 2 之後有冇機出direct offer
正常就唔會 好少機會year1去到咁後重有offer收
好多因素 睇個科派哂未 睇吓gpa高唔高 同ielts igcse補齊未之前睇天書都見過cu有year1收到direct offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞