22/23 Non-JUPAS 專區[4] Sem已完了 同學應當悔改

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
而家先來apply hku nonjupas 應該太遲啦吧
https://www.jupas.edu.hk/en/programme/lingnanu/JS7305/

但我見佢好似轉咗做4年制 仲入埋jupas個邊
定係兩科係同名 但唔同programme嚟?
Ching 你今年讀Year 1定year 2?
咁應該無機了 佢4月底個陣 已經派咗一輪 都有成4-5個offer係中史
但係佢依家先嚟報 應該無乜用 major form都冇 仲要hku ba係22個majors爭54個year 3 entry學位
Sor 無睇清楚
如果late round late到咁的確機會幾微下
屌你老母 Code狗
唔係好鍾意貼link嘅咩
比人屌兩下潛兩個星期水又出嚟做乜
我發現Code狗條友到依家都無答過人地話佢啲野 一直係到扮傻扮睇唔到 即係上面條撚樣

一出咗去TG就無得warn人就收哂聲
大大力推
Siu4
輕輕一推
想問正常poly個Edit Programme Choice 係會有兩個定只會得一個?
TWC PT Offer 派緊 reject咗lu
希望OT收啦🙏🏻
如果click左入去第一個edit制入面睇呢?係會同時show曬兩個自己簡既Programme Choice出嚟定只係得一個?因為我而加剩係得Choice 1冇Choice 2🤧

甘樣係咪算是正常?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞