點解點香港男人咁鍾意咁樣打扮?

999 回覆
518 Like 1050 Dislike
大佬呀咪撚癲啦
唔通一個著格仔衫一個著白恤衫一個著背心一個著短t一個著運動衫 再配唔同長中短 牛仔 運動 棉褲 皮鞋釘鞋波鞋 其餘再分唔同既公司制服去做運動咩
再者 就咁出街既黎黎去去都係個啲架啦
你估個個都鍾意啲oversize 勁闊腳既褲呀 帶千奇百怪既帽出街咩
講經咩 你自己post 張出嚟睇下先啦
連登仔想跟連登仔學打扮
拖鞋著襪真係核突
網上洛克人搵話題 笑死
籃波撚制服
講真有米八咁著幾好睇,但有d 矮撚米七都冇,又肥又矮著完就好撚柒
Oversized 咪又係一式一樣
日本好似唔係好興呢種髮型 佢地唔like咁清爽
韓國露額多數見都唔係兩邊剷青呢種 邊位都會留返頭髮
外國就真係唔覺會剷到咁 因為佢地一係就剷到好短 一係就直接刮埋個執
我見得多都係香港人先會起角
佢以為好特別
真心有d悶 但咁嘅look九成都係陽光仔 食女食到雀軟
本身就樣衰唔使諗
去日本勁多日本人著canada goose
係香港人先鍾意著到米芝蓮咁
大佬
人人都鍾意呢啲唔知叫咩造型既造型咩
你哋既hea著係咁 我哋既hea唔可以係第啲?
同埋我自問我真係唔鍾意咁著
練完波唔係咁著應該點?
著西裝?
唔係嫁, 一個人對衣著有要求, 慢慢會培養出修養同品味,
識女仔時, 係一大班男人之中你就會變成一粒螢火蟲, 你睇孔雀都會鬥靚去吸引異性
所以做人唔可以求求其其, 要大膽去試, ..錯唔緊要慢慢學習同修正,
我係日本見到大部分男既都係著恤衫西褲皮鞋喎
咪就係 行出街都係多人著 但又唔見樓主話佢哋個個一樣
唔知樓主為乜 一個有身形既男人簡單著件t 牛仔褲 我唔相信會比樓主呢啲衫低吸引力
呢堆好明顯玩籃球
你想人點著
唔明幾時開始興襪+拖鞋
會展頭堅柒
就咁踢拖is fine
我依家剩係睇到你無端端話鳩人著得簡單
但我去日本見大部份日本人最鍾意著就係星野源個款長褸
就算幾凍都係就簿簿兩三件, 可能我淨係去東京多, 或者我去既時候未夠凍,
舒服囉
著拖鞋打籃球?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞