點解點香港男人咁鍾意咁樣打扮?

999 回覆
518 Like 1050 Dislike
你唔洗剪頭髮先同我講野啦
辣我都無point , 一尾識白襪拖鞋
咁你慢慢洗頭啦洗頭仔
個post主題講緊白襪拖鞋,唔講白襪拖鞋唔通講你條柒頭洗頭仔郁啲都講打講殺咩

講講下衣著唔夠人講就話人地得把口唔撚知咩logic黎,討論衣著洗唔洗約上擂台打返場先比討論?
幾有style一睇就知行山友攝影撚,冇問題,得體過班運動撚先
點解涼鞋都著襪
點解著籃球波衫入面都要著tee打底
所以你真係一個on9
地圖炮就話講野有自由
白卡仔先咁講野
又唔打得,又唔想俾人吊返轉頭,你地圖炮就好有講得
LIHKG最叻仔係你啦小丑
討論下都要比你地班友打都幾好笑

邊個on9啲大家知啦,唔滿意咪負評上一頁一入到黎就想約人出黎打鳩人郁手郁腳,唔知乜撚野道理

你似白卡仔多啲喎,唔洗頭去入筷子岩哂你,啲白卡仔控制唔到自己低EQ最鍾意斬人打鳩人
唔識洗頭要好似你咁係度口臭,你真係識安慰自己on9
物以類聚,人以群分
最好收下把口,你係度就得既,出面就無啦
咁你做死一世洗頭仔啦

岩呀,物以類聚,你同你班白襪拖鞋白卡仔慢慢入筷子啦

唔撚滿意咪quit囉,入完黎唔係討論衣著品味就走啦
原來你認知嘅有style 係咁 屌早講啊嘛
你睇幾撚多袋 係咪你著開
佢哋話你白卡我都覺得麻麻 但依家覺得係啱嘅
好驚
都唔撚聽人講嘢 咪講左唔會咁著 on9仔

日式多數工裝咪多袋囉 問你點著又唔撚答得詳細啲
覺得有style唔代表我會咁著只係覺得咁著好過白襪拖鞋撚
Mk look,冇乜特別
通常啲冇品味又穩陣就會咁著
睇相見到magic Johnson 都係咁著90年代成班球星暑假訓練營
矮撚可以點著
過膝囉
好似我咁唔着衫出街咪得囉~
矮先唔好著過膝7分褲
今日搭車先見到個oversize tee+7分褲+長襪
簡直同上面#909條波衫撚有異曲同工之妙

短撚可以試下高腰闊腳褲/9分褲/jogger
等隻腳望落長d
成世碌鳩龜
好撚酸剩係識鬧鬧鬧
過膝好撚柒
一定有臭狐
港哩個style真係好易認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞