點解點香港男人咁鍾意咁樣打扮?

999 回覆
518 Like 1050 Dislike
依個係真,你第一次聽唔代表呢樣嘢唔合理
同埋波鞋喺籃球場蝕係合理消耗,而且無法避免,你咁都攞嚟比真係戇撚鳩

唔通你用部電話,橫掂遲早都會壞會撞花,不如完全唔加mon貼保護殼,次次攞起放低都扔黎扔去?有樣嘢叫避免不必要損耗
樓主肯撚定係瘦撚,香港咁撚熱都長衫長褲,成個pussy咁
打完波咁撚熱,緊係要換返條t back 俾條賓周散散熱
因為熱依個理由咁樣著真係好撚好笑,大撚把人做運動都唔會咁著啦,咁樣著果啲人最撚鍾意show比人知自己係運動撚
D 籃球撚完全冇反駁
Weak撚到
你成個八婆咁咪俾人帽囉 , 你都識講分手關人咩事 人哋著咩又關你咩事 你ex 新仔係著呢啲?
有幾多人係專業級運動員呀班背心白襪仔套裝備都唔撚專業啦,我休閒跑都唔會好似白襪背心仔咁著啦
你可以講埋文青果d 啡灰色,或者偏韓風oversize ,都係呢d㗎啦
我對跑鞋都係咁,跑緊個陣先着,一停低慢行個陣換返對出街鞋,避免不必要損耗
遲啲就黎著衫出街都比連登仔批鬥
屌你班毒撚真係麻撚柒煩
無話要專業級先着得
大把業餘跑手對自己成績有要求,會研究唔同跑法跑姿program裝備,得閒玩下比賽自我滿足下

你有你普通休閒慢跑,我有我認真追時間,唔明點解你要單單打打詆毁人
但你咁柒不如擔心下自己先啦
從來都冇人講過唔俾唔除鞋,
係想講唔好襪配拖鞋
一係就換第二對休閒鞋
睇下約邊個啦
如果約樓主咁 著柒啲都正常
約女咪好睇啲 會打扮
對住你唔洗打扮啦
真,全部gaylo打扮
我連all back都懶鳩得整啊𠵱排濕到仆街,唔落spray話知你乜鳩頭都散啦

Btw你本人唔係留下面𠵱堆頭咁戇鳩吓話…..每日搞幾撚多個鐘先出到街?仲要襯埋你套日韓系look?
不如你自拍個髮型俾我哋𠵱班小弟學吓嘢啦

呢個風氣非常好
又係呢啲唔撚做gym 既紙板人喺度批評人地做gym, 連基本既discipline / 恆心都冇,喺度鳩叫。
socks and sandals
成日俾歐洲人笑
首先衣不稱身
其次闊腳褲難carry
第三呢種袋個人感覺好核突
好似小巴佬
咁撚懶,光頭囉
老實講 著咩關你咩事先
人地鐘意咪得 佢覺得舒適咪得
緊係去做運動啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞