點解點香港男人咁鍾意咁樣打扮?

999 回覆
518 Like 1050 Dislike
人地唔係一式一樣背心白襪,你啲圖咁襯咪幾有特色,點解香港啲男仔唔可以學下咁?
其他幾樣都算,T shirt 背心都屌真係痴撚線
你去gym room同佢地講呀嘛
乜撚嘢亞洲冇其他熱嘅地方?係咪癡撚咗線?新加坡、馬來西亞、泰國、、越南、澳洲全部都唔熱咩?
屌你老母,要用圖片去認識世界,你啲大鄉里就咪撚講嘢啦
原來你係老夫子第一件衫嘅,真係唔知原來你見工都會着呢啲乞兒衫。
人哋夏天出街着背心,返工着西裝,做運動着運動衫,唔會好似你咁得一件衫囉
同埋有啲髮質根本唔啱剪呢啲頭
頭髮太硬既話一洗完頭就動L
係撚咩,你識撚埋嗰班全部都係啲廢柴排骨華人姐
大熱天時流晒汗都要着長袖衫除咗嗰啲本地馬拉仔之外,就係啲小兒麻痹嘅廢柴。
比唔撚到咪出聲囉,我就真係冇見過其他地方咁多人著
你成日搵係屋企個籠屋梗係冇見過啦,望到隔離啲阿伯全部着白色背心咪覺得一式一樣囉
⋯⋯好大口氣啵師兄,其實你知唔知佢地著長袖係防曬同防蚊?定你要挑機埋中東果班?

建議你留番少少下台階俾自己
傻鳩,你幾時見到我有話得一件衫,我就日日都唔同衫既,更加唔會著背心白襪

睇死你條柒頭日日都係著背心白襪,扮乜撚野返工著西裝,taste咁撚差學乜鳩人著西裝,沐猴而冠
我有哂圖證明左咁多香港男人都係當背心白襪拖鞋係制服咁樣著,但你一張圖其實國家咁著既圖都比我到我,9up當飯食

冇圖就收皮啦柒頭白襪仔
真係搞撚笑,我覺得你條撚屌著乞兒衫樣衰,就代表我會着你覺得樣衰嘅衫?
首先,我係女人唔會着男人衫,同埋見到啲男人用自己件衫你打飛機我覺得真係好撚戇鳩。
喺女人心目中真正靚仔大隻就係着件T恤牛仔褲都好睇,唔需要着到成個和尚咁包實自己,通常係又瘦又矮嘅人先會咁樣着,好似麥浚龍咁樣。
屌你講嚟講去都係對襪,其實人哋呢啲咁嘅look嘅重點就係T恤短褲,你係咪覺得冇咗對襪咁就唔係一式一樣?
全部天氣熱嘅國家啲人都係着T恤短褲,你又唔會諗吓而家啲後生仔加多對物係特別啲嘅
香港人就係踩香港人。
朝早打波犯法,定係朝早打波要同樓主申請
可能我冇fashion sense 但真心覺得咩人都好 最好著到突顯自己體態美嘅style
矮肥就更加要諗下點顯瘦顯高而唔係學一味學啲高人瘦人著
佢地著得好睇係因為佢地有條件

我覺得白襪配搭都唔係唔得但個身形要操得夠大隻先好睇
香港地9成瘦到碌竹嘅男仔真係唔好咁配搭
有咩好嘈, 好快唔興架啦
2010年前著白襪拖鞋一定係白卡
分分鐘2025年白襪拖鞋又會變白卡
你真係幾撚好笑我有講過t-shirt短褲有問題?我由頭都尾都講緊好多香港男人個個都一式一樣由頭到腳都一樣既問題,驗下眼啦
我未見過乞衣咁既打扮喎,你見識咁多講下邊個國家既乞衣係咁著,9up唔洗本

我有用自己打扮打飛機?人地問我點打扮咪答人囉,我有迫人要跟我咁著?

由頭到尾都係講緊好多香港男人由頭到腳都一式一樣背心白襪拖鞋缺一不可既問題。

我有講過T-shirt牛仔褲唔好咩?依家連登仔連你所講既t-shirt牛仔褲都反喎,驗下眼撚臭西
街場或者得
室內場啲鞋唔可能喺街著
唔通著撚住套西裝做gym?樓主是咪shot 撚咗
其他覺得冇問題咪咪撚講囉,依家覺得對白襪同拖鞋有問題又唔撚講得呀臭西

都唔撚知你邊到見到我話短衫短褲有問題,追下post啦,係要衝出黎柒
你著撚住對拖鞋做gym?傻撚左?著運動咁著咪冇問題囉,依家講緊平時出街都咁著呀,盲撚左?
又咁講,as long as你唔係做埋有氧,做gym操機著拖鞋就無問題既⋯⋯實底有支撐發到力就ok(認真
咁其實係咪著波鞋會安全啲先,真係做gym果啲又點會著拖鞋做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞