點解點香港男人咁鍾意咁樣打扮?

999 回覆
518 Like 1050 Dislike
香港男人打扮勁多元

大陸農工大把咁著
證明你唔係點樣認真做運動
打波踢波,如果成日打個底勁容易蝕,蝕咗就着唔到,又要千幾蚊買過對
做gym著深蹲鞋,訓練鞋,一嚟好容易蝕,二黎著嚟行唔舒服到一個點
個個人都鐘意與眾不同咁突出咩
你都講左,唔想比人望
絕對認同, 個個都啤出黎咁,
所以香港人去到其他亞洲地方真係特別易分辨,

我都有FOLLOW 日本原宿街頭個D SNAPSHOT , 美學每個人都唔同, 但最緊要識得欣賞對方既創意同膽色, 嘗試發掘對方既優點, 而唔係一黎就笑人.(黃偉文個種風格除外)
唔會好似香港人咁郁D又話怕比人笑又話比人望,..

佢地既人生已經係上一代人灌輸比佢地既方式, 每個人倒模咁一出世就要努力讀書搵份好工儲錢買樓結婚生仔.....簡單D講無思想.
一睇就知人哋做完運動先咁啦
有幾撚奇呢 香港地條街咁撚污糟
有時想返屋企先沖涼 我都會啦
講講下打扮又講樣做乜鳩?想問下除左背心白襪有冇其他新意?希哥都唔會日日咁著啦大佬
鬼叫香港人著得唔合群少少就俾人望咩
屌 有冇160
咁又冇話要outfit 一定要同佢做嘅嘢match既
佢覺得舒服好睇咪得囉,唔通着工作褲出街就一定做裝修做粗重嘢,着件西裝褸出街就一定去飲咩?

所以你話咁樣着係扮嘢?係架,人類要着衫呢個行為本身就已經係扮嘢,所以我真係支持男女老幼都裸體出街
又係起角
用wear搵既示意圖
我平時都會咁著,hea著
又話一式一樣個個一樣,又話無話無其他打扮 中文拎u?
 而唔係一黎就笑人.(黃偉文個種風格除外)
笑咗
睇到你comment個髮型,我即刻望下我周圍其他人,5個男人得一個你講既髮型
琴日見到有人落大雨都白襪拖鞋,對襪濕晒,睇到都臭
gay
香港除左t侐著咩都有問題

多layers: 好鳩熱
polo:中坑look
背心:有肌肉先著得
波衫:毒撚
短袖恤衫:難carry
正常恤衫:熱
屯門史迪仔
冬天就hoodie +軍褲架啦 易買唔洗諗點襯呀嘛
咪T-shirt長褲
咁你點知佢哋唔係去做?
冇計喎
着咩都比樓主呢啲人批鬥
咪是但着算
That means you’re gay
係咪gym撚制服黎,個個一式一樣

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞