點解點香港男人咁鍾意咁樣打扮?

999 回覆
518 Like 1050 Dislike
著住拖鞋跑得贏我先講啦,驚你地啲大隻佬掂都未掂到我就冇氣
咁人哋籃球撚又高又大隻好睇呀嘛
見到大隻佬剩係可以走佬 陰公
gay佬最愛白襪臭腳
大隻佬夠薑打鳩我先算啦,四肢發達猩猩只係識講打講殺
如果真係所謂為方便就唔會九成都係白襪加nike 拖鞋呢個look 啦 港男冇第二種襪? 冇第二個牌子拖鞋咩?
講真啦,你哋啲言論咪印證咗港男冇Taste囉
一句方便論可以引申所有嘢㗎,唔使講做運動啦,落街方便、食飯方便,返工方便等等等等,使乜又著又除呢,換來換去

你咁去踢波㗎可
我都廢鳩事同班懶鳩背心白襪拖鞋gym撚理論,一係gay一係就taste有問題

又話懶,但又咁著重外型要操大隻
做執波果個
所謂潮人 = 廢老背心 + 拖地工裝褲 + NB廢老鞋
白襪襯拖鞋真係要拎去打靶
呢條友都算著goopi著得柒既一個
好𠹌柒
咁講真,係咪唔係去做運動就唔可以著運動先
咁人哋覺得方便舒服,慳錢唔買咁多衫有咩問題先?
仲有邊個話outfit一定要match自己做嘅嘢?你著件西裝都係咪一定係去飲或者返工?着嗰啲好撚多袋嘅工作褲係咪準備去裝修做粗重嘢?

可能人哋就係屋企唔係好多衫,又覺得冇乜需要裝身咪求其著下,但同時又想有返少少style咪著下襪老實講完全冇問題

講到尾其實你都係想講人哋扮嘢姐
不嬲都話人類着衫本身就係好扮嘢,我就支持裸體出街
收啦 拎張咁嘅出黎做例子

你好打極有限
咁你又係點著,討論下
其實真係冇問題,我都係講下想大家討論下

但你班gym撚好矛盾,一時又話只係做運動咁著,一時又話懶先咁著,一時又話想要有style

著襪著拖鞋依個style係幾好笑既,次次出街都忍唔住偷笑
真正腳臭既人係著唔著襪都好臭,如果隻襪係索晒汗既更加臭,你著鞋反而未必估到係邊個隻腳臭
除非你換一對襪,唔著襪通風都會好啲,但呢啲襪一定焗出汗
我反而覺得咁樣要揹多對鞋
咁你一開始話唔明點解要咁着,唔明咁就有咩用,我咪解釋俾你聽有啲人係有依個需要,同埋究竟呢個需要係乜,但從來冇講過所有人咁做都係因為呢個原因喎
呢個你真係覺得關衫事?
咁點解一定要咁拖鞋襯白襪?唔著襪/黑色襪唔得?個個好似有哂共識著哂同一set咁,你地話自己懶先咁樣著,我真係唔信gym、籃波界潮流打扮?
點解一定要睇緊電話
香港男仔咁樣打扮簡單得黎又唔會似背心白襪撚咁柒

但班連登仔實話咁熱點著呀

點會唔關事?
其實最簡簡單單已經最好
除非膊頭唔夠橫
死肥仔同死排骨仔
我估應該係冇人幫佢影相然後自己用部電話遙控部相機黎影ootd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞