後悔!因為幫朋友影Big Day被絕交

428 回覆
45 Like 1377 Dislike
叫你去叢林打越戰咩
唔拎m16用m4?
佢朋友應該最後寧願俾萬八都唔會想佢影
冇raw 你fd block 得太遲
顏色一回事咁燈光呢?
唔留raw點執
講機動你拎部A7c/ apsc算啦
No RAW物玩法
唔撚識影又要衝出黎攞威

我係佢都block啦

又怕重又唔影RAW瀬野唔好問點解
但人地有無叫樓主幫先?

我睇字淨係覺得樓主係個啲無自知之明,但又自告奮勇,最後搞到一穫粥嗰啲人嚟,而且之後重會大大聲同人地講「咁我一片好心啫!我想㗎咩!」
潮文
Raw都無人地真係俾你搞住,叫人地再影過一輯?

做到成舊屎咁就唔會扮叻應承,應承左又因為免費唔上心
直頭係條女信錯人
因為係樓主自告奮勇話想幫條女慳萬8 , 而唔係條女同樓主講想慳萬8
2樣嘢黎
笑撚死
無RAW 仲要2470.4都講得出

如果係佢想搵你影懂錢係佢問題
如果係你自告奮勇話幫人影就係你害鳩人
啲龍友好似個個都白卡咁嘅
鄧個女仔慘,一生人一次結婚,就信錯隻觀音兵,白卡佬當自己專業攝影,都唔知係唔係求愛不遂有心搞亂檔,最慘而家無仇報,絕交係唯一方法。
乜9都唔識仲要去幫人影
人地一生重要既一日就比你條仆街搞到錯曬
你都係唔好害人啦
自己影相自己打飛機算啦
樓主唔熟唔食
我覺得兩邊都有唔啱, 幫人影嗰個自己柒, 抵死. 搵人做嗰個9x9想慳錢, 抵死. Super la
咁就要等佢講晒成個full story
龍友嘅心態就係自己嘅裝備可以打到全世界點不知一開波打俄羅斯即刻死咗

仲喺度讚揚自己話火箭炮太重唔攞手榴彈冇乜用唔攞點知出晒事

諗深一層應該要讚揚下新娘,冇公開佢個名喺網絡公審或者俾人鞭屍

除咗block咗佢之外佢都算好好氣量囉
留名睇樓主撐飯蓋
佢柒到咁樣仲講成個故仔應該以後唔敢上嚟囉
樓主假膠?
你用呢啲19器材幫人影預咗係咁結果,仲要冇raw檔喎!
有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞