後悔!因為幫朋友影Big Day被絕交

428 回覆
45 Like 1377 Dislike
你朋友閪,但你幫人影big day raw都無一樣好有問題
用得Canon都係傻閪多
之前有人叫我幫手 影下,我即推啦,自己知自己無料就交翻俾專業人士
當單嘢係真 大家唔使屌樓豬咩不自量力 佢根本係仆街 做過兵就搞串人地個wedding
毒撚愛而不得真係好撚恐怖
唔識咪幫人
Exactly!! Risk management 好緊要,尤其去啲去一次可能都唔會再去旅行地點,一定至少多於一份copy 分地方放
其實淘寶將後製外包真係抵既,只要你唔係有即時輸出要求
但係你連Raw都冇,真係屌你
你知唔知big day得一次?你朋友唔知你半桶水,你又夠膽去接,真係super
Raw好大mb
無raw叫人點幫你汁屎所以做為朋友,呢啲會問清楚佢係咪接受到唔專業先幫
其實無raw又唔係咁緊要,曝光準有技術 jpg都可以照執
但影相就影相拍咩片
食電都玩死你 write入張卡又耐
出面做野都係影相拍片分開
樓豬on9在無sense

利申 做wedding video佬 都係一部機打全日
買大啲張卡
冇是咁的重作啦
後續:
我有搵朋友 contact 佢
我話會用adobe 執相 (可能推下下色)
或者我會約佢,用 MacBook show 相比佢睇 {MacBook d 色準咁多,可能佢用垃圾pc 先覺得相唔岩色}
其實你係咪想借機偷師先做假膠。。。
愈吹愈假
點解?
我覺得crop zoom 都sharp, 利到𠝹曬手
建議大家起下樓主底先

咪再同個傻既晒時間
哦…咁又唔同
識玩
你覺得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞