後悔!因為幫朋友影Big Day被絕交

428 回覆
45 Like 1377 Dislike
咁搞笑唔用 RAW ,你估旅行相用JPG 是但修光度就算
你有冇收錢? 有收錢 ,有責任執相。
懷疑係婚攝marketing 打手
逆向宣傳
唔知條女係咪老憑R FREE SERVICE 啦

但係聽落樓豬係果個自以為自己好有自信單手都搞得掂咁
點知柒之左後就屌返人地一開始無話要咩條件
屌返條女一開始無話要RAW 真係好有趣
都好嘅呢啲反面教材名留青史賴嘢唔好問點解
不如下次提議叫啲來賓影完send返啲相俾佢算

有zoom鏡,得一支啫
講到拎多兩支鏡就冇機動性咁
你個人都幾撚廢
你都幾on9吓,唔通換支大3元重幾百g就無機動性?
咁你不如用iphone算,肌肉萎縮都夠力用
我用24-70 靈活運用穿插人群咪機動性lor

下下換鏡就食屎啦

我識用crop zoom 你理得我?好多打雀人都 crop zoom,連毛都數到啦

件事已解決,係垃圾pc notebook 問題。
我送我部2016 MacBook Air 比我朋友睇相解決左顏色問題
100D crop zoom
你話解決左咪解決左
邊個知😂
咩時刻去換鏡都唔識真係收得皮啦
似假膠post 咁多人認真討論
呢啲post是網媒拎去出文撚狗用
有見過高手真係定焦打全日... 3 支係咁換
你都係唔好再害人
hk01 出左文
其實snap用定焦正常 35 50 85
我有次做v都係淨係用一支50
聽落都辛苦
定係佢其實壞咗部副機
大師做snap 啫,當然有時間換,同埋佢係有帶副機跟身
我又幾GCHI對新手絕交

唔夠班扮識出到黎炒撚哂車又搞臭哂成村人D回憶
DLLM唔好講點影D人既即時反應, 連影張四平八穩既大合照都未識
比部1DX+大三元你咪又係炒車, 個人唔掂咪撚賴落gear到

識影仲撚仆街
If you are good at something, never do it for free
樓主真係垃圾都冇人有。唔講你攝影師技術,
你自大,唔認錯,千幾個負皮仲覺得自己啱。
無料就咪自動請纓幫人影BIG DAY, 仲要做主攝
唔識咪害人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞