加拿大移民討論區 (11) IRCC係咪冇人返工

328 回覆
9 Like 2 Dislike
你個eta係跟你申請嗰本護照
如果你用bno申請owp姐係你要額外申請visitor eta用特區護照入境
visitor eta係有限時要出返境
唔明你咁做嘅原因係咩
填緊1295份表
如果後年先出發
duration of expected employment 個度係咪照填 2024至 2027
定要改早過 steam B個deadline?
打針入境大唔大機會放寬
零針中咗 短期內唔會打
有無人知四年嘅part time degree 玩唔玩到Stream B?
19年5月畢業,姐係最遲要2024年4月完成一年嘅full time 工作係咪?
同埋佢話計畢業日係計張cert 定transcript 日期?
19年6月畢業 超驚唔夠時間五年內Stream B
下年OWP 3,4月出發會唔會太遲 做夠一年即刻Stream B
可以嘅話就盡早啦 唔好預到太忟先飛 除非真係唔夠錢要儲多排先走到
same 香港有層樓係到,又未夠期賣
又未夠錢放係到for 供一年
夠錢嘅話 快啲去啦
要預埋你會要時間搵工 轉工
想問問大家 ump通常要幾耐先submit份report上ircc?
我都想問 但琴日house of commons 先deny左個removal travel restrictions….
啱啱開始申請,但開唔到啲pdf填唔到form,試過電腦電話都唔得,有冇解決辦法?
想問Asso degree係咪唔使做ECA?上網睇有啲話唔使有啲話要
你肯定?
人地答左你 你又唔撚信咁問黎做乜
ircc 個網都寫到明 反正pr 果時都要用eca 就算bachelor 都recommend 做埋先架啦
唔肯定 唔好信 明呃你的 ok?
佢就咁答一隻字,我想問清楚有咩問題?你咁大反應做乜撚野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞