[外遊注意]航班熔斷機制每日更新(2)

1001 回覆
44 Like 2 Dislike
5/6

0熔斷 5 連
5/7

0熔斷 6連
係咪即係可以取消
港共喺度放緊風準備取消熔斷啦
幾時取消隔離國泰準備升多幾個%
聽講就個個月放寬
希望到時lady killer唔好玩嘢就得
岩岩上國泰個網睇
6月除左倫敦之外悉尼都差唔多加到日日有機
倫敦6月到9月日日有機
LA 同紐約都加到唔夠5日buffer
亞洲區泰國逢星期二有機之餘其他日子都加左

對比4月個時睇基本上個個地方都加多左機
到底係收到風再放寬定咩事
希望八月返嚟唔使隔離或者變三日都好
希望真係放寬 國泰近排咁勇敢加到每日一班
安全到埗喇 唔洗檢測,不過我唔係去英國
5/8

0熔斷 7連

10連就唔update了
謝巴打解惑
係飛邊呀? 祝旅途/生活愉快
你話7婆玩嘢想臨走搞多波大爆等比卡超執屎我覺得一啲都唔奇,條友啱啱先話要開支那關為首要
之後佢可能被三大磚家迫向現實低頭
7月返嚟香港 已book酒店 希望到時政府同航班生生性性
各位大佬想問下,星期一會搭Emirates番HK
係咪Emirates上面既DHA integrated labs都係可以做19test,而個test都有ISO15189?
因為我打左去其中一間問,佢唔知咩係ISO 15189,但就話個report through email係政府認正
好驚做左上唔到機
你係邊返香港
杜拜呀,佢地完全唔知ISO咩黎
你杜拜轉機定係真係杜拜飛
你上因航網搵下
如果UK佢詳細d
如果其他就有ref link入去自己睇
我係杜拜飛番黎呀,我見Emirates有個list
但唔知係咪政府應可..所以上黎問下有冇人知
個list ok佢就比你上ga啦
都係航空公司比你上機就得
入境唔會唔比你入的
ohhh咁則係Emirates website個d都係佢地approve既,我係驚做完係香港唔比入
我見因航同Emirates既好唔同,仲煩緊
咁我應該去其中一間都得,唔該ching
明白,住個頭都有幾間好近,一間一間去問下
唔該晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞