Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌(6)

785 回覆
169 Like 5 Dislike
雖然呢個Mimi個樣有啲似何豔娟嗰type,唔太討好,同埋上面有巴打話佢性格臭串,不過只少有moral compass,支持普世價值,人權法治公義呢啲嘢,唔似SC嘅典型支那人價值觀,眼裏只係得錢同埋利益,冇道德可言,為咗利益最叻就係奶共同埋奶人哋老公對春袋。

今鋪我支持Damon & Mimi,希望佢哋有好結果。

我都想講似何艷娟不過睇落都唔太港豬
同SC差唔多樣
93年差唔多大
又係做Finance
喺香港做fianance都咁大膽表態唔怕得罪人 好少見
唔知SC咩感受又要日日扮一切如常 身光頸靚咁
可能冇咩感覺?
從一開始佢都係要人哋粒精
笑咗
但一個咁要面既人 俾人笑都應該有hard feeling
Ig?
push
Lm
巴打心水清,我一直覺得物以類聚,MMC 一路個型像根本唔似會同SC 呢類婊子傾得埋,所以MMC 係有另一面。

申利:煙國讀書大學透明人

幅相係SC 21歲生日Party影嘅,林作嘅其中兩個ex都喺到。根據我主觀嘅審美,兩個都靚過MMC,其中一個唔止靚,更加係Oxford讀書,仲要屋企有錢。當英國留學圈有好多人都好出眾嘅時候,相比之下,MMC淪為我先前所解釋咁嘅一個透明人,而呢一點亦都令到佢心理好唔平衡,最終走上選黨姐之路。

嗰時SC同MMC係基本上冇乜交集,有一齊搞下啲學校clubs & society,但唔會一齊玩,因為實在太多人想同風頭躉SC做朋友,佢根本唔需要reach out to一個唔識打扮、生得有啲豬而且性格有啲odd嘅中產女仔。到MMC出咗名之後,SC當然好樂意同佢懶係熟、懶係識於微時啦。
最右嗰個係mmc?
嗰個係CY個女梁頌恩。At this point林作仲未同MMC拍拖,SC同MMC冇一齊玩。
估唔到依啲post都學到嘢
習巴
習巴,見成張相無鬼,佢地係咪似中國人同自己人玩唔同鬼玩?去得呢類名校大把鬼都係上流社會,點解唔識吓人?
sc讀書個陣同過四太個仔拍拖,好早就入左上流社會
林作寫個本大律師既書,有簡略講過佢d ex gf
係,俾人砍

呢對情侶喺外面爭人好多街數

又鍾意充大頭鬼,扮紅三代

右手又俾人斬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞