Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌(6)

785 回覆
169 Like 5 Dislike
死因?
rip咁後生,三十幾歲

早幾年香港游水排第一既杜敬謙都猝死左操水太chur ,終年26歲
咁似台灣小鬼黃鴻升既死法
係個妝問題定點 兩個差咁遠
不過我覺得兩個都好正
唔知家姐見到個妹咁 恨唔恨嫁
佢無 佢話佢15x好似?個男既六尺幾
佢話對佢黎講男人六尺都係矮
笑左
真心定假膠
佢自己Ig開你問我答時講既
乜果兩姐妹15x身高 ig d 相影到好似17x咁
但我見過Katrina 真人,起碼165cm ,應該過170cm
我同佢條路好多相似估唔到咁後生走咗
No la jamie ard 155cm
同佢自己影相個樣差咁遠
佢地兩個本身就好命水,係佢地想要更多啫

個老公肯科水個樣唔差,仲要有頭髮,仲有咩好不過
Forwarded many times
https://hk.finance.yahoo.com/news/渾水專欄|買畫可識到百億身家富豪?(渾水)-040019666.html

有人暗串mmc 靠畫識人
你永遠唔知呢d人想貪咩
肯定唔係錢甘簡單
又係渾水呢個垃圾
渾水呢個垃圾 連文筆吹牛功夫都抄埋佢師父周顯,吹到識好多有錢佬
見到有錢佬唯唯諾諾
好命?
唔角得佢地兩個既人生有人真心羨慕
會唔會私底下偷笑佢地炸?
真係唔係個個貪錢肯嫁果d又老又肥既老外
亦唔係個個虛榮到無錢買真野就用假貨囉
佢哋次次去親朋友屋企d真豪宅都會打卡影相 好柒囉
佢老豆有錢去澳洲過好自己退休生活
但幫唔幫到佢兩姊妹退休?
好命就唔洗做金錢名牌奴隸啦
都係被迫出黎炸
傻左呀?做🐔就無問題

乜佢傻西黎嫁咩?睇佢個樣又唔似wor
你係咪閱讀理解有問題?唔識中文?

佢老豆本身退休partner ,做呢行係最後榮光,供得起佢地讀I school,間中一定比得起佢地買得起名牌,一定打到風流工,好過好多人,仲叫唔好命?

佢個年代識買樓個女一定可以唔使做

你講埋野咪佢地想要更多嘅結果

佢仲要成功咗,講真佢老公算係咁樣啦,大15都咁,仲要鬼佬肥少少又點,比錢最實際,私底吓笑又點又無損失

仲要朵咁臭都上岸,又咩好不過?仲唔叫命好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞