Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌(6)

785 回覆
169 Like 5 Dislike
ching氏屋企不窮但只靠老竇揸唔到法拉利搞唔起歐洲世紀婚禮 人係貪心嘅
Jamie老公好似係純公司高層? 估唔到都可以有錢到呢個level
好捨得使錢係j身上

20 ugrad?
Big4 partner 會唔會有錢每個月科水成百萬俾個女買袋買法拉利先?
不過Jevons依家做返家姐正印,真係狗改不了吃屎
祝福
Jevons 係邊個?
之前唔係話有個法拉利叔叔咩?
以前覺得家姐好靚
但睇咗佢ig一排
發覺佢似乎冇靈魂
而且雖然有錢
奈何品味實在差到一個點
一個女都仲有可能,兩個女科兩球就應該做唔到

唔撚明點解會有人想同佢地結婚

兩姊妹驚唔驚,同abby都係同一類人
香港有錢仔好多時就係咁戇鳩,好多你以為著到身光頸靚嘅名媛白富美都其實係由戇鳩仔負責埋單嘅坐枱妹私鐘妹公屋妹,然後有錢人啲後代啲智力越溝越低。

GYan, AW嗰啲算係道行低,未上岸已經咁高調,朵太揚冇人想娶。Btw,我哋年中收唔少GYan發俾老細嘅波圖腿圖,漁翁撒網式咁始終會有幾個鳩痕嘅包佢一陣,不過同一時間serve幾個老細好心就收埋得好啲,佢試過俾B老細見到銀包有A老細張黑卡,一怒之下當場即撇。你估人哋今朝先射完入去我會想晏晝射番同一個窿咩?

至於道行高嘅,佢哋通常都識得低調,或者正式入咗門先開始高調。好似Abby Choi咁做坐枱做到有條戇鳩仔唔介意佢結過婚生埋兩件,個個season成千萬咁揼俾佢shopping我都真係甘拜下風,可惜二次投胎卻不得善終。Abby同GYan一樣都鍾意將自己老母打扮到隻雀咁扮自己係有錢女,但係嗰陣支那農民大媽味係入曬骨,其實係點都洗唔走,都係嗰句,錢係買唔到氣質同涵養。仲有之前有人問起Yuki Kong啲女仔friend,其中有一個同佢同名嘅公屋老泥妹得中四畢業,喺屋企連床都冇張要瞓梳化,於是好細個就出嚟做,日頭做莎莎售貨員,夜晚去坐枱或者落老蘭搵老細,最緊要有地方瞓,最後終於俾佢搵到個山頂獨立屋戇鳩仔埋單,仲同埋莎莎新胞做姊妹,都算係一代傳奇。你問呢啲嘢我點知?我大把friend科過水包完女會唱㗎嘛。

戇鳩仔嘅心態講真我係睇唔透,只可以話某啲有錢仔鍾意嗰種拯救人嘅感覺,同埋呢啲女由細到大都已經俾老母訓練點樣勾搭服待男人,點樣捉心理,反而啲中產或有錢女唔少有公主病或以事業為重。所以窮家女上游例子比中產女仲多,因為佢哋have nothing to lose,拋個身出嚟做,standard practice係扮有食藥然後呃條仔中出,反而中產女通常有學位有大行正職,因而有所顧忌,亦未必有好可以多識有錢仔嘅飯局或場合,唔通日頭做MT夜晚去坐枱咩。

我要表明我對公屋出身但自力更身嘅女仔絕對冇睇唔起,而且係非常尊重,我只係對嗰啲由細到大已經聽從支那老母調教到只係識用塊閪上位,兼毫無道德底綫嘅女仔嗤之以鼻啫。即係好似SC咁,讀書係叻,但係佢嗰種unapologetic嘅支那道德觀及世界觀真係同佢老母一脈相承。
rip abby
一命二運三風水四積陰德五讀書

本身個樣生得靚女,屋企又窮,讀書又唔得,當然靠姿色上位啦 好似吳千語咁,中學畢業拍戲出左名

現年29歲的吳千語在2018年被爆與坐擁百億身家的富三代男友施伯雄拍拖,近年二人越愛越高調,公開多張甜蜜合照,吳千語離做豪門少奶又近一步
香港都有大把呢d高學歷,願意比有錢佬包養既,上位分身家,除左sc, 仲有何豔娟,李嘉欣呢d港姐

何小姐都係hku law畢業,港姐季軍,嫁比六十幾歲賭王頭馬,分佢幾億身家,離婚再keep住釣大魚

大美人李嘉欣唔洗講,名校會考都算好,有頭腦有樣都keep住大劉,最後仲有百億老襯埋單

相比之下,10 A mmc fyy有腦得來,起碼自力更新,不斷進修,冇去釣金龜
習巴每次都一針見血
吳千語俾d支那人吹捧到上天
雞欣之前喺IG好高調出律師信話自己冇俾人包
之後好快又del返個聲明
好明顯驚俾人踢爆出黎搵老細嘅證據
未上岸就咁高調做衰自己個朵
真係那裏來的自信以為自己可以去下一城搵人埋單
就放長雙眼睇佢之後人生劇本點樣寫落去
最後嗰句兩個都有被人包囉好冇不過叫做有追修做下樣自力更生咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞