Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌(6)

785 回覆
169 Like 5 Dislike
30歲 你睇下mmc都好老啦 91年
抖音上面睇到 香港五姐 ....好多人rip
唔知用幾多公司財務操作去逃稅 會去叫小姐,沉船娶埋又係一絕
https://youtu.be/Ju__N8MDn7k

呢個係咪習巴黎 照稿讀習巴幾篇文

利申 見人po舊登條link見到
搵老細包搵有錢佬埋單整容集團
https://bit.ly/3J4ZzBv

係咪另有內情
我鬼得閒做YouTuber 不過佢讀我啲文我唔拘嘅
習巴知唔知點解ava清空晒個ig?
Hard feeling 都要知自己本身唔啱先
習巴知唔知Ava Ig刪哂啲相開過新Ig是為何故?
好大方,型棍
死者為大,但我都睇唔過眼啲傳媒係咁寫abby choi係岀身優渥大慈善家
100%agree
爆一樣俾你知,當年佢做主播想轉ibank既時候,埋過ubs warrant team班人!包括于X人,李X欣成班team head!不過最後無一個帶協佢入去做!
佢先去左clsa 做equity trader, clsa 有人介紹佢入去做!
你估佢甘貪唔想入一線ibank呀!
不過clsa 都ok 嫁,而且都有真有錢女Yxxone Lexxg呢d人
佢做完clsa先再入buy side
睇你打既野都大致認同,我估你係留學圈既人。

至於果位拜金整容女呢。。可能佢無留學同堅係離地有錢,所以無咩人八到佢d野。

一個大學期間全身整容,包括大手術,削骨,隆胸!
你林下份人有幾勁貪!

上面爆埋佢點樣由主播轉到ibank,近乎無人知嫁!
另外,樓主有無曾X惠carlyxx tsang料可以爆?
估下今次能否成功嫁有錢仔?
佢之前男朋友係yuki 現任老公!
呵呵 人地娶反個門當户對既無問題,而且yuki king 重靚女過佢
Lynn喺Roedean嘅時候已經出名bitchy鍾意搞小圈子,同埋佢成班friend從來都唔忌諱承認自己人生目標就係釣金龜。

佢同PK 一齊嘅時候最叻就係發脾氣,等PK買禮物氹番佢,連PK自己都係咁講。不過佢而家嗰件雖然冇咁有錢但係都唔差嘅。

CLSA就最出名就係收啲屋企有個錢或者靠關係嘅,佢哋幾個都係喺英國讀LLB,考唔到conversion,之後講到自己好有興趣做金融,唔通話自己廢要轉career path咩。
Katrina 係家姐定係jamie?
Katrina, Jamie係妹
鮑鮑換包包
20歲mark到水魚老公肯科水比佢 jamie好命水 不過老公大自己15年
講緊mimi tong? 佢有整容咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞