Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌(6)

785 回覆
169 Like 5 Dislike
SC後面條仔幾撚靚仔 有冇佢ig
有冇details? 最近睇佢老婆ig成撚日都唔影佢右手
我見佢老公應該有d底
cara去好撚多fashion show
唔課金好難攪喎
冇咗隻手唔係冇咗隻左手喎
一直覺得呢個Mimi都唔會係d咩好人,樣柒唔在講仲好撚好勝,其實佢冇留過學,但睇得出佢好撚想向上游好想入留學圈子or上流社會,上面巴打都有講佢一直想入BB,但你咁嘅background點同d oxbridge斗,自己無料仲咁撚臭串同埋佢ig d followers都係買返黎留意咗佢ig一排覺得佢其實冇fd,自從佢同咗Damon一齊之後成個ig都係post同D嘅相,覺得佢好想比人知佢執到寶。其實佢真係要多謝Sabrina,幫佢篩選過好嘅genetics唔再講,而家仲可以flex佢老公。一直都唔明Damon點解要揀而家嗰個拍咗冇耐仲求埋婚,一直都覺得Damon好想快啲成家立室,但都唔好食得咁偏呀。雖然覺得Damon唔會睇到呢個post,自己睇路啦
其實有無Mimi 整容前嘅相/佢有咩background?感覺上係一眼假個D整容樣,但又無人起到佢底咁
呢條女林咩有咩計謀打算應該無人會知
除左低配版,我覺得係極端版
即係你林到sc 既野,而佢係再更加極端
例如sc只係一時行差正踏錯先出軌,呢條女就只要你有利用價值就ok
只不過依家佢對住damon 一條心,變到好賢淑 ,扮到好乖
佢呢一刻睇中damon 都係貪佢一d野,有才華,有事業,有名望whatever ,總知就係有極高既利用價值
人地何超儀係正牌有錢女,老公病危先不離不棄
之前有單超級富豪李徳義兒媳爭產案,個有錢仔李建勤話生仔會分簿自己家產
呢條女似單身貴族同無仔女,佢係一個心理扭曲左既有錢人(睇佢搞到自己呢付尊容都知,正牌有錢女先唔會面目猙獰)
我唔信佢會響往家庭生活
尤其係佢依家貪damon既野,例如靚仔,一變老就化為零
而且佢下一份工肯定重好過依家做buy side ,呢d人自己唔會低,死既一定係其他人
不過依個post 舊人居多
啲新嘅我哋大部份都唔熟
Lm
雖然我都覺得有可能,但係有冇啲根據
大把靚女啦,幾年前Nettie fung weichinchin多人j到,呢幾年Vanessa chan Ginny chan Angelica同Christy,仲有Natasha 同 Naomi兩姊妹,加上讀緊中學嘅Laurie chang,去得英國個班10個有9個都靚女黎

利申:借AC

正過SC好多啦 對腳真係玩成晚
利申:見過真人

再利申:借AC
拋磚引玉:

利申借AC
name?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞