Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌(6)

785 回覆
169 Like 5 Dislike
有冇三奶Ig
三奶唔係講緊sc咩
btw welcome back 習巴
考古
三奶係SC ?
習巴
新年快樂呀
近排有冇嘢啲上流圈子嘢八下
點解轉咗討論Danny Yeung
好似新po無咩人記得Danny Yeung同SC單嘢

關顧讀者嘅好奇心,最新可靠消息係Danny搞大咗二奶個肚,同正印離咗婚,咁SC本身係三奶,但依家升格左做二奶

文字credit: 習巴
下面果張係SC同新正印抱?
新年快樂。

我早前有講過拜金姊妹花,之後俾人話我人身攻擊個家姐。我只可以講話,出得嚟做雞,仲要咁高調,就預咗俾人唱。You can’t have your cake and eat it too.

呢個圈好多人都知佢俾人包,之前疫情去唔到澳門服侍有錢佬所以斷咗啲水喉,於是就同咗女傭中介太子爺拍拖。雖然人哋係咁跌錢為博紅顏一笑,但家姐都係嫌棄人哋唔夠有錢,所以分咗手對家姐嚟講都係好事,又可以重操故業。

On another note, 唔知點解咁多女會信佢嗰啲咩按摩豐胸,會枱啲錢俾佢洗。屌你老味,對波俾人搓圓撳扁一輪梗撚係會大咗腫咗啦,同我哋做完gym啲胸肌短暫脹咗實咗根本係異曲同工。講真,俾你搵到個方法可以令對波大一兩cup應該可以攞到諾貝爾獎,亦都唔會咁多女去手術隆胸啦。
求完婚至嫌人地唔夠有錢?
結婚嗰個係阿妹?
家姐喺Rosewood suite搞求婚 但收完隻幾卡冇耐就del晒啲相
ching氏姊妹屋企都有啲錢嘅 澳洲出世國際學校讀書 同張氏兩個level
好似係graff 三卡

佢美容院都應該投資一兩百萬,金主係前男友?
SC 何x娟 Ching氏 呢幾個都名校出身但搞到個名咁。係咪父母離婚或單親對小朋友影響好大,大個搵另一半淨係為咗錢 ?
kelly ng真係同左佢一齊咩

你見佢tvb啲job少到咁但afford得起日日都吃喝玩樂就知 成日黐埋SC班人度 前排生日出席嘅都係非富則貴
佢個款擺明話晒比人知入行唔係為咗想做戲 淨係想拎住藝人個名吊金龜
習巴知道佢新男友係咩料嗎?
因為佢地細個窮開,咪好拜金lor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞