[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(102)

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
呢句真……好多學生用iPhone 13
我仲用緊幾年前嘅機
可能想同呢到鬥長命?
而家出story 唔出post 追擊唔到但都叫仲有班人記得下佢,到呢到有日沉左就再出post出片
佢要出post鬥氣呢度咪唔沉
佢摺埋咗更加面對唔到以前啲同事
除非唔聯絡啫
想點都扮無事掛 但佢啲post好柒
仲要係柒而不自知嗰種 佢真係脫節太耐又唔進步下
佢出story都可以倒米
用洗渠口粉嚟洗食具
我估BE d女(仙以外)都冇聯絡
又冇錢食打卡tea,又冇新衫又冇event出
有時諗返起都覺得好彩細個冇太多零用錢冇得做水魚
蝦想繼續po stories 唯一盼望就係連登收皮咁呢度都會一齊收皮
唔知佢見大户人家個Herman Halzan 酸到崩牙跌岀黎未一個袋夠角氏家族食幾多個月肉
配貨已經唔捨得買先 佢依家啲野轉哂用開架平民野
根本
見到佳仔被人剪到咁樣好心痛
出去剪又唔貴,唔該唔好咁玩個仔
佢唔係你件玩具⋯
有無考慮啲片其實都係小助手剪
MacBook機 都係用黎打卡 連做KOL剪片都唔識
當年睇佢果班妹豬應該都係出咗嚟做嘢幾年,重未結婚,個個財務自由
臭蝦依家日日屈喺zone 1, 肉都冇錢買,比個盲明「指點江山」,重要帶住個崩壞嘅佳仔,真係唔知佢target audience 係邊個
至少12個月
收到La Mer, cle de peau 就話唔捨得用
支SK2神仙水儲咗幾年先送出去義賣
今日一推
再推
Push
佢結婚果排好似用cle

蝦仔就嚟兩歲
希望唔好似足老豆咁細粒
咁又唔好咁講 盲明以前都算五官端正
係結咗婚就開始持續崩壞
係個幾可愛嘅on9仔 on9係講緊佢娶老婆嘅眼光
終於明點解佢老婆成日要餵佢食秋葵
對Alice冇好感
但每次見到呢個肥婆串佢就覺得好好笑
覺得佢咁嘅尊容都夠膽笑人 好有自信
就係佢呢種人先會搞到咁多人覺得肥婆特別閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞