[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(102)

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
我呀哥隻狗一年去過既地方都多過角仔
NT1680 都貴
黨01冇出糧比臭蝦?

以前會睇你YouTube 果啲妹豬個個都畢曬業,買緊Chanel Loewe 喇
三十一歲人
如果佢以往收嘅sponsor有其中一兩支自費買過
點會覺得依兩支係「唔平」
求其屈臣氏買支開架精華都二三百啦

佢真係好寒酸
牙蝦化行曬妝都覺得佢好殘
係咪生活太逼人
補祝翻個生日快樂比你 sor遲咗
贊成,TIFFIN都好用嚟打卡
以前風光時收PR收到手軟 只有佢用唔哂同唔想用既化妝品而家買兩枝貴少少既精華都要話大貴時移世易 白鴿眼蝦蝦都潦倒成咁自己買生日禮物就叫哂春大貴蝦仔應該連份爛鬼玩具做禮物都冇
盲明係咪真係無買禮物畀蝦乾
要出post話買畀自己嘅生日禮物
等睇蝦蝦反擊
佢90%post都關錢事,呢樣又大貴嗰樣又大貴
生活好潦倒咁
嫁著盲明真係喊三聲
貧賤夫妻百事哀
香港依家咩天氣 佢件衫似秋天款 好熱咁
既然你覺得整甲係少少錢咁你俾我吖多謝你先

950 蚊兩位 大貴啊
帶埋角仔去可能要加錢
生日都唔整
好難講得過去
又冇朋友約、又冇禮物相要影
同老公出去食餐飯想叫佢影下相又晦晦氣氣咁 影到有肚腩都冇得叫佢影多張

咁整甲嚟做咩
我蝦既人生所有野都係為咗認叻、打卡而做
整左甲冇得打卡冇得曬命 延續性太低了
同佢個人一樣 過曬氣啦
生日先有得去食afternoon tea
我蝦真係好慘
Sona 太太同仙嬸平時weekend 都會去rosewood peninsular
點解唔係重點係e.g.天然成份 好用
而係唔平
好似要花大錢(自以為)好威咁 要周圍同人講

就係香港啲pr養到香港啲垃圾kol咁樣
一車車送上門仲可以拎去賣
用晒就打開個ig post story 就第二日送上門
買嗰500蚊支嘅野就話貴
以前一車車SK2 la mer sponsor
用唔曬過期仲要捐出去
而家叫返佢自己買都肯定唔會
真係會買既人都唔會係睇呢啲kol既人
盲明攞成日假只係走去食tea
其實搵間酒店帶埋個仔staycation 真係咁難咩
所以話有idea 既人剪個髮都幫到人又搵到錢
呀蝦次次淨係識講「剪了毛」
點解佢個鼻位咁皺既
係咪咁所以又買護膚品

呀蝦你衰老係因為心境同飲食
唔係食饅頭就食雪糕
(不過好心生日就正正經經食正餐
搽幾多都冇用
又嘥錢
講得好啱

一班唔會買既人睇一班乞返黎曬命既人
要佢哋帶個仔離開zone1真係好難
佢哋就係盡一切努力唔洗湊仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞