[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(102)

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
頂, 臨食飯先見到, 真係無晒食慾呀...
醜蝦可以去台灣個婦仇谷出po呀

btw, 係youtube見到 "電器好朋友"原來有人接咗棒,醜蝦連依條打卡出路都可以慳番啦
真。on9唔係扮
所以係睇吓自己有冇心做好d 好明顯蝦乾無
厚咪切幼d囉 都可能仲挽救到
D麵又厚又粗 仲未知煮熟會發幾大 真係狗都唔屌
連仙都出招
佢講緊蝦有孕傻?
堅持唔係整麵包就整麵
好似好難食 好厚咁......
youtube大把煮婦自家製麵條
無碌麵機 淨係靠枝棍同對手
蝦乾唔好賴得就賴
佢d語氣真係好閪
😅呢d emoji通常寸人/來者不善先會用到
冇碌麵機點解唔係「ok 即pay」

器材閪買嚟返嚟打完卡咪Carousell 賣
其實有無人係屋企煮野食都會照戴住婚戒
先唔講佢個麵出黎有幾難食
但佢咁刻意要戴隻戒指黎整麵show比人睇真係好on 9

麵粉之類攝哂入去,整污糟哂又要洗,
貪有戒指陣味加持過好食啲?
仲要隻介又唔係特別,又幼又細,顯得本來已經唔係纖細嘅手更腫更漲

麵呢啲至少幾百年歷史
古代人乜機都冇咪又係用手整到幼麵
人廢就咪鬼賴啦
碌多兩下,切多兩下就又幼又薄啦

有次我發開麵團包餃子
拎剩左既麵團黎試下整麵(第一次)
唔可以話好靚,但都唔係呀蝦咁粗咁厚
想人以為佢一手一腳俾心機整 其實只係求鳩其為打個卡 點會理得個成品厚定薄仲要佢啲閪語氣擺明係串我哋呢班蟻民 因為知我哋一定會po上嚟

呀蝦姐 你要串我哋都要有料先得㗎弄巧反拙就係你
蝦: 你個名
咪係, 棍都無咪又係攞個大啤酒樽碌

濟濟都係咁賴餐飽, 其實最無L用係自己囉
又係呢杯雪糕。。。。。。。。

明明用緊口語,本咩人啫。。。
食次雪糕要打幾多次卡先夠皮
想表達短髮好唔需要用本人相架,你單影頭髮都可以
(不過都剪得唔係靚,到底係咪自己剪架)
相信大家都唔再見到你杯雪糕,下次去第2間食過再打卡啦,01有出糧比你架嘛
做開運動既話 對手臂好難咁鬆pau pau
好污糟呀屌
剪上癮...大貴喎...
就算搵間平極嘅, 但短髮一至個半月就要剪一剪,
係咪真係OK呀
其實真係有人會睇呢個肥婆咩?
唔係歧視
但覺得佢唔討好
我諗未必
因為佢似仲同alicehaha係好朋友
仲會同佢出街同聯絡
但可能好多妹豬問佢幾時結婚生仔
對佢黎講已經好勁😅

由 photographer 構圖
至少我唔會 勁唔衞生
本人 聲明黎㗎喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞