[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(102)

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
佢有無洗件衫定照著
剪完髮件衫即洗
佢唔係第二日照著呀ma
又係喎, 如果真係食lunch/tea, 點都唔會食雪糕先啦,
但睇枱面張mat同餐具, 又唔似用過咁

Btw, TIFFIN都好用嚟打卡嘅
同埋呢隻色襯藍色咁花嘅裙都好出事下
上年生日都仲可以情陷夜中環 今年變成中午食雪糕
冇得乞sponsor之後買俾自己既生日禮物就係1000蚊都唔使既護膚品

諗起佢以前拍片意氣風發個樣
同依家買少少護膚品都話係生日禮物真係好大對比

以前啲brand一車車生日禮物送嚟 而家就學返蟻民睇youtuber介紹護膚品
仲有 可唔可以唔好下下講錢 你估而家啲妹豬俾唔起咩
蝦姐係受虐婦女,生日可以出街偷笑啦

婚前:去滑雪要慳錢,冒住眼盲風險都聽話唔租護目鏡

婚後:
- 叫個老公砌bb床都多多怨言,但個老公又唔比錢搵人安裝

- 坐月期間唔想掂生水,叫老公幫手洗隻杯都求好耐,仲要係鏡頭影住先肯去洗

- 生完仔都唔可以湊,夜晚6點就要扔入黑房,自己喺廳陪老公玩board game

- 平時老公話想食啲咩,自己明明唔識整,都要周圍搵食譜,整到三更半夜,成堆垃圾咁都要扮幸福影相po story

#懷疑蝦姐受虐關注組
佢棚牙哨到cup住下唇
依家咁大方share大貴skincare唔怕俾人噓?
睇咁多心靈毒雞湯都總算有啲用

噓~好貴呀
笑左。
說什麼重拾買護膚品化妝品趣味
根本係冇人送比你用呀蝦乾。
呢種自嘲手法真係一貫蝦乾低能作風
原來情陷夜中環已經係舊年嘅生日時間真係過得好快 佳仔
坦白講 蝦乾你都係因為無pr gifts 所以先要自費
唔好扮重拾咩樂趣 有人送 你估你會去買
個價錢話貴又唔係貴,一般價位咋喎,
咁都要打一句嚟做重點唔平
無人送就話重拾揀護膚品嘅趣味,咁各大brand PR留意喇,唔好再搞到我蝦無晒人生樂趣喇
原來以前我蝦收禮物嘅日子係咁唔開心,咁無人生樂趣
PIN THIS
臭蝦真係好撚寒酸
咪就係 有腳趾邊個想賣愛牌RV喎
不停係咁提錢

可能打完卡出完po, 轉頭又放咗佢啦
重點係佢大貴!
角仔出世以嚟有冇離開過九龍區
醜蝦唔摺埋都執執佢啦!
咪係度欺騙11萬/13萬粉好喎

斯德哥爾摩症候群?
咁快用晒消費券? 買少少野都講到大貴咁
第一眼睇到都覺得髮尾完全冇層次 好似就咁打橫剪咁
佢係唔係特登唔影支唔平既生日禮物既正面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞