[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(102)

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
老公夠話想食肉又唔見蝦蝦買多幾啖肉蝦蝦啲story無聊到千篇一律
佢不嬲係老公面前地位低
坐月洗隻杯都啊支啊阻
俾說話老婆聽
係蝦蝦以為呢啲叫恩愛
我之前都提過蝦乾其實係受虐婦女
出story係暗示比老公操控,想有人拯救佢
dklm佢有無諗過盲明意思係想落街食甜品乜9都衝出黎 仲要ok即整
盲明下次直接啲同佢老婆講想落街食啦
知唔知出面係加埋糖漿同cream先好味
你整到乾爭爭咁想點
我都明你留唔住個老公就聽做乞衣婆
但係你都失敗咗大半世人
做少少嘢有heart啲好難咩
可能蝦乾每次出去食都係order pancake走cream走糖漿
冇醬、冇生果、水都冇
盲明想食同女同事食啦,自討苦吃

佳仔最愛藍莓都冇粒,食晒唔再買?
呢個po可以開到過百真係好勁
推慢咗好多喇!
因為蝦姐無貨,成日出埋啲千篇一律放棄人生嘅廢po

悶親我地啲忠粉

但又因為係始終唔完全摺埋,所以忠粉們依然唔會解散,而會對佢繼續不離不棄
「失敗過幾十個戚風」
原來佢都知自己能力低下
佢句「ok 即整」西到
咁啱想整咪唔好整
日日比個on9老公點到成個工人咁,笑死
父權思想臭蝦可能覺得男尊女卑係一件好溫馨嘅事黎
呢啲咁嘅大食懶又虐待兒童嘅老公真係搵鬼要
呢個真,以前臭蝦出咩post 我都會即刻上黎討論下
但係佢啲story 真係太悶,又成日唔post 佳仔,我依家少左好多動力去追
全世界除咗呢度,應該唔會再有臭蝦忠粉
分分鐘整咗10個得呢3個係見得下人

馬馬 下次你就算幾想食都唔好同你老婆講
佢一定係偷工減料唔跟食譜 懶係健康 有創意

佢句ok即整好似好閪
印象中佢都唔係第一次講即整㗎喇
整完又要怨好累真係麻鬼煩
諗起臭蝦用指點江山黎形容盲明
盲明有order佢就ok即做👌🏻
仲以為係豬柳蛋漢堡嗰隻包⋯
我都覺得好西 下個story 又會話 好多人dm我要食譜
好難想像點同呢啲人相處講每句野都好奇怪咁
啊蝦建議你唔好負評了,呢個世界得翻我地關注你架咋
乾巴巴pancake
盲明吸收完今次嘅教訓
下次就醒小小直接話出去食喇
盲明有冇上嚟負皮
仲有佢d 01廢文
中學生都不如嘅文筆
覺唔覺得日本人「拉麵、餃子送飯」真係好痴線
https://lih.kg/2986925

蝦,在嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞