[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(102)

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
角仔都冇得拎5000
蝦乾真係睬佢都傻
一出街隨時又比人影 緊係收埋係屋企
佢啱啱出隻手指相真係唔開胃
好樣衰!
佢碟野真係冇咩胃口
用少少老抽醃下炒起會好睇好多 煮野半桶水都出食譜教人
寫到咁其實係無錢整gel甲,想乞sponsor
我都咁話
整得靚嗰啲成四五$600,那有錢
消費券可唔可以攞嚟整gel 甲
佢d咁度嘅性格,
整左都唔會拆甲,會等佢慢慢出慢慢剪
生左仔仲得閒玩board game真係我蝦先做到
生左仔仲得閒玩board game真係我蝦先做到

冇返工(正職每日寫一篇垃圾農場文)又有maid,
就算真係有全力湊仔都得閒玩啦
佢淨係落胡椒粉麻油都話係祖傳秘方
佢識啲乜丫
蝦啊~
Aeon 特價呀喂~

生咗仔唔代表爸爸媽媽無得We Time 同Me Time 嘅~
不過可以好似蝦姐兩公婆咁Free 咁多時間board game /打機/烘焙
真係實在罕見!

或者從好嘅方面講,佢地請咗個好好嘅Maid ,好到完全可以交低角仔俾佢唔使理
奧運無aeon 輸左
角仔玩黎玩去都係得水寶寶
好撚想嘔對手型咁樣,唔知以為農民工既手
18年後如果又有糖派
唔知hagone 會唔會cap 埋角仔粒糖
得閒到無生過仔咁
我隻狗都有得去行山 游水同野餐連假攰到佢
啊角慘過狗
18年後完全變Xianggang鄉下地方
邊有錢派
唔俾人割韭菜都好好
lm

蝦已經唔至一次post 自己冇gel 甲既手指出黎話唔再執著冇得整甲
講咁多次咪證明佢真係好介意囉佢實覺得生左個仔出黎陀衰佢
gel甲要錢呀 仲要keep住整
其實佢未有sponsor咪又係搽指甲油/無gel 扮乜嘢不行吖 關心下個仔係咪不良於行仲好啦 之前影個仔行都屹下屹下
林俊明今日又WFH, 肯定琴日為咗同女同事食肉先返office
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞