車中泊末日?網傳欣澳時光隧道被封閉

396 回覆
273 Like 13 Dislike
不能同意更多
香港太多撚樣 就連係停車場都見到仆街亂掉煙頭垃圾,真係痴撚線架啲人。
一有車camp撚個場就一定變party room
劃條雙黃線咪得
有咩問題?
不嬲連登毒撚最撚鍾意批鬥人
最好全世界都係毒撚,留喺屋企唔撚出街
咁就無問題啦
下一個就係浩和街
靈車咁扯今晚1100蚊都黎
俾人封撚咗發脾四人身攻擊?
香港人唔自律都唔係第一日啦
去得多數都有車 搵個垃圾袋裝垃圾有幾難 香港已經唔大 又少個地方遊車河
不嬲去都唔係問題,大家都有權去
玩爛應該係因為有啲仆街玩完冇手尾,唔執走啲垃圾
早排已經有貼告示叫人帶返走啲垃圾,但都係有啲仆街唔理
唔止欣澳㗎喇,早一兩年開始唔知點解連昂船州橋底都多咗好多人去,又係成日有人掉低啲垃圾喺地下
橫掂都係揸車嚟,執返上車好難?
巴士入迴旋處?
人地叫你班傻鳩做人要自律有手尾
玩還玩都要控制自己,起碼唔好破壞個地方先
啲人自己失控做生番又要扯到去大家係防疫撚撐政府

政府開返個場你地班人都係周圍扔垃圾,只係有外判清潔工易啲幫你地班契弟執手尾
洗唔撚使下下利申呀 未撚去過呀屌你老母得未
係睇唔過眼好似你d咁撚戇鳩嘅人
人哋去邊度做咩活動關你撚事咩
乜撚都睇唔過眼 縮番入你老母個西度囉
又唔係上你屋企屌你老母
冇撚啦啦打咩稻草人搶道德高地
幾時話封係因為垃圾?
你唔好話太多人喺嗰度車震 condom四圍掉所以封咗?
抵死
乜撚都俾香港人玩爛
巴士出車要經迴旋處
玩爛,gg.

所以話,香港有好野一定要靜。
瘦田冇人耕,耕開有人爭。爭開就好快玩爛。

城門水塘睇龜裂、塔門露營、火燒大東,而家又到欣澳車中泊。睇下下個都邊道

好心玩開果班,就唔好大肆宣揚啦,嫌香港唔夠迫同嫌唔夠多人跟風咩
正想講呢句。

見到ching之前講過"西半山",完全同意。我都笑過,根本冇西半山呢樣嘢, 啲人強行將西環上面嘅樓自己叫做西半山, 好似咁就抬高咗自己..... 都冇咩北角半山... 半山就係半山, 僅指中半山。 而家搞到屯門都有個御半山.....

做人最緊要本份。平民百姓就係平民百姓, 老老實實做人,有咩唔好? 真係有時間有多餘嘅金錢,不如幫下身邊不幸嘅人,最少修下公德,唔好對人哋造成麻煩。更加唔好淨係識買幾件奢侈品扮嘢抬高自己。一嚿嚿垃圾成日都咁大諗頭,住公屋揸意大利跑車,企街sales帶著十幾萬嘅勞。 咁就好有身份㗎啦?你係咩身份呀?得個假字,得個漚心。

而家就係唔係都話要鬆一鬆, 乜賤人都學人郊外散步, 仲話本來要去 歐洲旅行....

唔好聽啲講句,返去你返工嘅架步,住嘅地方,擘大對眼望清楚,自己係乜新鮮蘿蔔皮 ,郊外散步關你事咩?瑞士錶關你事咩? 意大利跑車關你事咩?香港人就係咁賤。
做香港人咩都唔玩得唔去得只可以番工
呀係喎記錯
有冇sourse
做乜膠?
唔係因為有工程先封咩?好似要封幾年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞