車中泊末日?網傳欣澳時光隧道被封閉

396 回覆
273 Like 13 Dislike
傻既。揸uber梗係得啦,俾車權費先囉。睇下仲有冇uber?😂
窮人揸車資格都冇埋
點為之搵食車
我出架貨Van當私家車用
凡是咁講嘅人,唔講睇下經濟學基礎。

呢個世界嘅供應永遠都係唔夠,乜嘢規劃都冇可能提供無窮無盡嘅空間。
星期六日又話唔應該出街迫
一至五又話要返工
即係喺香港永遠唔可以出街
咁返一至五既人應該幾時出街
年幾前仲好舒服好正 無乜人
又比啲撚樣玩到爛哂
好似買咗私家車,就高級啲
其實根本冇人咁諗
有啲真係為咗代步有啲真係鍾意玩車
住新界村屋嘅更加要有架車用來做代步

係咪你自己覺得揸車高級啲咋
仲要擺直部車
我就唔識管治社會啦,但係 個人認為依家嘅香港人真係需要有啲嘢 ,令到佢哋打回原形,認清楚自己係乜嘢嘢,應該點生活, 唔好因為有小小錢, 就巴之閉,因為 第一你嗰嚿錢只不過係够死慳死抵買一隻手錶,第二 係人心嚟講,你就係一舊垃圾。

唔知點解睇到呢段有陣窮酸味
出架Vito
根本咩搵食車豁免就唔可行
要公司名出?
開公司$5000 一年
我識呢位巴打,佢30歲一事無成廢中黎 本來做緊地盤散工,不過呢排冇工開所以怨氣比較大
地盤冇工開都講得出
你知唔知幾多盤等人用
Mid-Levels West Outline Zoning Plan
有冇人講下邊個黎
事前講明,如果你係要搵食,屋企有細路哥,有身體唔方便嘅家人,當然係另外一件事。 如果住嘅地方 一定要私家車先行到,都冇問題。 政府直情應該畀補貼添
一定噸數以上嘅貨車。 我就唔信你 揸架五吨大貨車去車中泊。

妙答👍
玩爛咗
比電單車入好過
好老實同你講 ,我喺香港見到嘅人,地盤佬係最有禮貌 ,最有質素 ,一啲都唔係講笑。 所以你將我同地盤老相提並論 ,我唔知點解覺得好有面。

順便同咁多位地盤佬講聲 ,大家辛苦曬 !你哋雖然身水身汗, 周身污水,但係比起嗰啲 揸架私家車周圍揼垃圾嘅所謂 香港人 ,好幾十等!

有時,閒日下晝三點,見到嗰班港女唔知點解唔使返工,喺度嘆咖啡 ,你哋就喺度 ,將啲建築材料拖嚟拖去,我心入面對你哋萬分尊敬。
畀人封埋啦……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞