歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年月號) 下半年唔好再多喲pb

927 回覆
6 Like 0 Dislike
好唔開心 隻mg 00q爆左膠 第一次噴骨就爆 下次唔溝thinner

唔溝點噴

做左d咩黎,噴油都爆膠

上網睇應該係用左mr.color 隻thinner 溝左郡氏油 我又衰懶無噴灰先噴就gg 了

有關係咩
好唔開心 隻mg 00q爆左膠 第一次噴骨就爆 下次唔溝thinner

唔溝點噴

做左d咩黎,噴油都爆膠

上網睇應該係用左mr.color 隻thinner 溝左郡氏油 我又衰懶無噴灰先噴就gg 了

有關係咩

http://www.hkml.net/Discuz/redirect.php?fid=1&tid=70519&goto=nextoldset
我係呢到睇

唔溝點噴

做左d咩黎,噴油都爆膠

有關係咩

http://www.hkml.net/Discuz/redirect.php?fid=1&tid=70519&goto=nextoldset
我係呢到睇

一直用gaia
Mr.真係有咁大威力咩
玩樹脂gk個時使唔使打磨埋啲件既表面先再浸再上灰?

要沖涼先洗晒啲離模劑
打磨就最好

唔溝點噴

做左d咩黎,噴油都爆膠

有關係咩

我係呢到睇

一直用gaia
Mr.真係有咁大威力咩

灰都係lacquer黎喎
問過,係咪一次過噴得太厚?
正常黎講,油性噴出黎應該好快乾,冇咩時間同啲abs膠進行「深層次既反學作用」 但一次過噴太厚就唔同講法。
Abs就不如乾噴多幾層先做一次wet layer就穩陣

要沖涼先洗晒啲離模劑
打磨就最好

咁佢打磨除左磨水口仲使唔使磨面?
觀塘有無邊到有高達模型賣?

冇啦執柒哂了

冇啦執柒哂了

超級文奈真係出得好樣衰
又鞭屍

超級文奈真係出得好樣衰
又鞭屍

要沖涼先洗晒啲離模劑
打磨就最好

咁佢打磨除左磨水口仲使唔使磨面?

你執件個陣清分模線係咪都要磨㗎啦
生日買有腳戰神渣古好
定豪啲入pb兩隻thunderbolt
生日買有腳戰神渣古好
定豪啲入pb兩隻thunderbolt

想請問下
Infinite Dimension無限維度啲GK係咪大陸廠??

冇啦執柒哂了

唔係仲有個模谷咩
想請問下
Infinite Dimension無限維度啲GK係咪大陸廠??

台灣?

冇啦執柒哂了

唔係仲有個模谷咩

模谷唔多款,油多

智高就貴少少但幾齊(瑞和街街市對面)
我想問大家知唔知有個好詳盡教人點砌模型網既網址
無關鍵字搵唔返
想上去睇下點砌模型車
無關鍵字搵唔返
想上去睇下點砌模型車

搵到了
無關鍵字搵唔返
想上去睇下點砌模型車

搵到了

無人睇所以唔po
無關鍵字搵唔返
想上去睇下點砌模型車

搵到了

無人睇所以唔po

梳...梳囉

小弟有隻mg 命運 想幫佢裝上圖果對光之翼
想問下邊到有得買同價位大約幾多

超級文奈真係出得好樣衰
又鞭屍

都係FAG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞