歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年月號) 下半年唔好再多喲pb

927 回覆
6 Like 0 Dislike
有把金剪
應唔應該升級把野買神剪

我就覺得金剪同神剪 兩樣野黎
無話升唔升級
剪水口主要都係''單刃''同''斜口''

其實我金剪剪水口真係會靚d?
可否解答下
利申:用緊$2.3 plato鉗

神剪最靚
金剪比我既感覺係乜柒都剪得
有冇d上壺雙動仲有得鎗頭較氣壓既鎗推介下?
我見你地貼個d好多都冇得較氣壓想買多支分返開噴金屬色,洗鎗洗到忟

Mr.Color果兩支 3.0同2.0囉
永遠去到七八成就有印手指紋痴塵跌落地花左崩油既意外發生

隻rg1/144獨角出咗未

呢隻買一盒放屋企然後唔砌
等綠骨FA+報喪算

落地喊3聲

等綠骨FA+報喪算

好快全陣pb

等綠骨FA+報喪算

好快全陣pb

預左佢綠骨黑白角係pb架啦
依家乜都放PB食你一筆

ENSEMBLE EX放pb

金迷天蜜娜通販
迷天細佬機PB我都算

TR1都PB
咁HAZEL Custom架飛機點
宇宙內噴射器+盾又點
呢個先屌鬼
新手一問點樣先可以將綠色透明件噴做紅色透明件?

無依支歌仔唱

無依支歌仔唱

無依支歌仔唱

明明綠燈轉眼..

無依支歌仔唱

明明綠燈轉眼..

透明綠噴黃會唔會變透明藍?

無依支歌仔唱

明明綠燈轉眼..

............

無依支歌仔唱

明明綠燈轉眼..

如果得我相信會多左好多彩透得獎作品
聽日諗住落坑
如果要買好多用具 (消光, MARKER, 滲線..etc) +睇模型
係咪d去傳統店 EG. 千里/英明好啲?
毛倉個啲有冇d用品買架

去模倉可以買晒

想問下模倉係邊?
聽日諗住落坑
如果要買好多用具 (消光, MARKER, 滲線..etc) +睇模型
係咪d去傳統店 EG. 千里/英明好啲?
毛倉個啲有冇d用品買架

去模倉可以買晒

想問下模倉係邊?

Goolge 就咁兩隻字已經搵到

無依支歌仔唱

明明綠燈轉眼..

我相信如果邊個做得到,可以得諾貝爾物理學獎。

無依支歌仔唱

明明綠燈轉眼..

先唔講做唔做到,
有無學過三原色架

明明綠燈轉眼..

先唔講做唔做到,
有無學過三原色架

所以咪話,做到係驚天發明,攞硬諾貝爾

馬馬虎虎⋯⋯冇時間喇⋯企booth冇野俾人睇過唔過去,但要plan event又忙到七彩⋯⋯
求其滲埋線水貼消埋光就收工⋯⋯
好銀攰呀

馬馬虎虎⋯⋯冇時間喇⋯企booth冇野俾人睇過唔過去,但要plan event又忙到七彩⋯⋯
好銀攰呀

配色有風格
隻黑鐵色係唔係GAIA 125?

好銀攰呀

配色有風格
隻黑鐵色係唔係GAIA 125?

隻黃色好似麻麻地唔多夾,個人意見
請問知唔知邊度有RG zeta gundam既水貼買
請問知唔知邊度有RG zeta gundam既水貼買

淘寶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞