歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年月號) 下半年唔好再多喲pb

927 回覆
6 Like 0 Dislike

大家比意見
我想下一隻油靚d

馬馬虎虎⋯⋯冇時間喇⋯企booth冇野俾人睇過唔過去,但要plan event又忙到七彩⋯⋯
求其滲埋線水貼消埋光就收工⋯⋯
好銀攰呀

配色有風格
隻黑鐵色係唔係GAIA 125?

隻黃色好似麻麻地唔多夾,個人意見

想噴過⋯⋯但冇咩腦力㨂過隻黃同時間了⋯⋯

大家比意見
我想下一隻油靚d

巴打呢隻手油?

馬馬虎虎⋯⋯冇時間喇⋯企booth冇野俾人睇過唔過去,但要plan event又忙到七彩⋯⋯
求其滲埋線水貼消埋光就收工⋯⋯
好銀攰呀

配色有風格
隻黑鐵色係唔係GAIA 125?

隻黃色好似麻麻地唔多夾,個人意見

用橙黃仲好

Av油 金屬色 好暗啞

Av油 金屬色 好暗啞

D線
我想問下各位巴打絲打,通常模型幾算叫平?
特別版或者魂shop嗰d又點格價

琴日見到隻多3,88算,諗緊買唔買
利申:覺得華爾茲d機好靚,想儲

大家比意見
我想下一隻油靚d

巴打呢隻手油?

緊係手油啦...
噴會死人嫁

大家比意見
我想下一隻油靚d

巴打呢隻手油?

緊係手油啦...
噴會死人嫁

今日又油多隻

你唔覺貴咪叫平
唔知有無人砌過star war at-st
人生第一架模型 想上色 但唔識

你唔覺貴咪叫平

多撚謝

大家比意見
我想下一隻油靚d

巴打呢隻手油?

緊係手油啦...
噴會死人嫁

今日又油多隻

呢個款真係油死人, 不過可以再掃多幾下, 好多位都未均勻; 分色方面可以再遮得好D

你唔覺貴咪叫平

多撚謝

你唔覺貴咪叫平

多撚謝

平同貴相對既
真要平既咪等下睇有冇人放未砌既二手

Bandai個隻?
唔洗上色
就咁淺灰洗塗已經好靚。
第一架就咪大想頭搞咁多野。

Bandai個隻?
唔洗上色
就咁淺灰洗塗已經好靚。

係呀 係個隻 唔該你

Bandai個隻?
唔洗上色
就咁淺灰洗塗已經好靚。

係呀 係個隻 唔該你

滲番線同加番少少舊化會好啲

不才舊作:

Bandai個隻?
唔洗上色
就咁淺灰洗塗已經好靚。

係呀 係個隻 唔該你

滲番線同加番少少舊化會好啲

不才舊作:

你架嘢整得好靚 啲細緻位做得好好
8月號開post未
8月號開post未

呢個都味1001
8月號開post未

呢個都味1001

等等開
以為今日係8月1 號
有冇水性油係噴又得手油又得?
有無人買左rg 獨角獸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞