【小說音樂化】YOASOBI 討論區(14)

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
全靠師兄backup
有得繼續loop以前好pure好ture既ロマンスの約束MV

呢下忍唔住笑左許して
係都唔使咁啦
索尼罪大滔天
可能有版權問題呢
鳩估
件衫

我仲以為佢想cos 芝麻街

到底仲有幾多人唔知yt d view數首播後到某個數會靜止………
你見8000幾個like就知首歌受歡迎啦
首歌tie up嗰套日劇都就快去到最終話 攤到凍曬 熱度唔係最高嗰時先配信同出MV

其實點解咁遲 到底係咩marketing 手法?
二姑奶新歌鍾意邊個version編曲多啲?

:TFT
:official
好想睇番ロマンスの約束
刪晒以前D歌都痴線
屌你做乜鳩剷晒啲舊歌

我首ロマンス約束同ヒカリ呢
明明呢2首同Answer都好聽
發覺Ayase 同 Ikura冇乜交流

Ikura 出歌 ayase都冇理
https://twitter.com/yoasobi_staff/status/1536565105345073153?s=21&t=yiaCGWYbpqsLwMRBV0jtkA

呢d係咪叫差別待遇黃金時段比曬佢地 仲要成個時段得佢地唱
你係表演者你都唔想撞佢哋啦

有孔明都搞唔掂
個 website 好靚
睇埋佢 youtube channel 個主頁
https://www.youtube.com/channel/UCztEY6czNyJKjRWMwuur9bg/featured
好明顯執到靚晒
舊歌都仲有但冇晒d 低成本 vdo
紅蓮華有兩隻鬼係側邊㗎
索尼出手變化好大,唔知係咪唔同子公司,唔同部門做法唔同。
有名氣如milet Aimer MV 都有咁上下規模,小眾啲如the peggies MV都幾有心機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞