【小說音樂化】YOASOBI 討論區(14)

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
由佢地啦, 再講引埋堆痴線既入黎就pk
終於等到佢新MV出啦
武道館live唱晒兩隻碟d歌,所以好chur,如果佢做返初出道個live ,我估ikura 都唱得掂,同埋冇咁chur
仄雲突然公佈佢其實一直都係眩暈SIREN嘅鼓手
https://twitter.com/honogumo/status/1520720265990541312

眩暈SIREN係一隊好神秘嘅band
而且曾經嚟過香港嘅音樂節 Detuned Radio Festival
https://www.instagram.com/p/B5-asTpAptR/
https://www.instagram.com/p/B52LqbbACyC/
咁佢仲會唔會喺Yoasobi到打鼓
Detune嗰日我有去睇
反而我擔心山本姐姐會唔會離開佢哋
無左佢少咗啲吸引眼球的靚女

利申 ikura係可愛嘅女仔
今日咁岩碌twitter見到眩暈siren解散
Yt 啲cm 真係笑到仆街
話多得collar 先多啲人識yoasobi
心諗有咩資格同人比
佢地成個台4隊加埋都冇人地咁出名
睇到自己咁高 d外國人當個4隊都係傻仔咋
咁多首都出唔到國就知道 塘水滾塘魚
人地blackpink bts yoasobi 都係一首歌外國爆紅
個4隊加埋都出左廿幾首歌啦 一首都出唔到去,垃圾
仲要話yoasobi係毒撚先識
所以追mirror collar個d真係井低蛙
有啲人comment好難睇得出係#曲定#直
有啲人話唔定係喺度反諷
比起yt,collar fb fc啲留言仲恐怖
呢啲留言真係唔睇好過睇
但係起碼兩邊槍頭都指住CY KONG

至於viu有冇要處理件事
其實大家都唔理得咁多
反正我已經開始睇唔起呢個香港樂壇

不如大家俾返多啲attention to YOASOBI嘅新MV好過啦
想佢地過黎開con
過到黎有幾多場都照殺
GOTTA-GO!
即係香港7半?
隔離有個post話YOASOBI未衝出亞洲啊
我等緊新MV出啊
但佢哋比到意義香港人
得聲
係咪黑畫面?
有無識日文既巴打知大概講咩
淨係聽聲都好正 把聲好好聽 好可愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞