【小說音樂化】YOASOBI 討論區(14)

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
到底ayase 喺ig 聽到ikura 唱歌就揀佢係咪真
唔係audition當年Ayase係ig見到Ikura翻唱Aimyon首你不聽搖滾 就即刻揀中左佢
嗯, 但公司簽人我估都會正式面下試掛
佢地寫信比日本都係講hk group collar,無提過CY Kong
跑步狂loop 無得輸轉頭又去跑返10k先
應該唔洗,個計劃小說成音樂已經簽左ayase, 係差個主唱,佢地應該都俾晒ayase 打骰,冇佢既歌唔會成事
有次聽歌我試過低八度跟住唱下 (盡量啱音+啱拍子), 唱半隻個已經開始頂唔順
Plusonica
世界大戰抹黑宇宙了
針對Collar班Yoasobi毒撚fans真係好肉酸
https://lih.kg/2986671

想澄清下,呢個post唔關我地Collar fans事
唔洗 因為幾田本身就係Sony 旗下Plusonica嘅成員同埋本身Yoasobi呢個project 冇預到會大搞 點知佢地咁鬼紅
《Gotta Go》填詞人肯定知首歌抄Yoasobi《夜驅》
https://lih.kg/2986994
sor, 真係冇理過
我比較想知幾時有新歌
好想買佢地d周邊
簡單d講鬧交個班都唔係兩個fans po d人
hi
全中
琴晚 今朝 睇埋wing個story都仲有啲火
但再追埋啲cm就開始唔理 陣風向有古惑
佢地互吹神歌唱同神曲個首 一月錄完之後潛左入地核
唔好意思
我覺得依邊度啲人對依單嘢無咩興趣
只要唔好影衰香港fans及煩住日本佢地嗰邊就得
佢地6月應該會出嚟 話晒都休息左半年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞