係夾公仔店輸左成萬蚊!!!

268 回覆
394 Like 40 Dislike
樓主記得唔好去澳門賭錢
萬蚊可以買幾多個公仔?
夾公仔唔去namco,taito ,sega 就抵中伏

兩個月前左右同老婆同個女去大阪

第一日去酒店放低嘢就入咗去夾公仔

個女係咁話要麵包超人,夾完老婆又想要巨型布甸狗

最後夾咗1500蚊港紙左右

不過難得佢兩個都好開心,去開旅行都無乜所謂

兩年前見到有個爸爸同兩個女夾公仔
個爸爸著住西裝,係咁夾個樣極無奈
佢兩個細路女就係咁話要
見識到做爸爸的辛酸

我有夾呢部
隻麵包超人我500yen就夾到
總結:貪心既小狗係唔會有好既下場
樓主係咪兩條仔去到俾熱情日本妹店員迷住咗
心齋橋個幾間係伏
唔好制

如果個邊
道頓堀轉入去千日前個到有幾間好正
我最少試過500yen就夾一個30cm大 麵包超人
最多1500定2000yen到一隻50cm 小白
最後$700港幣夾咗9大4細
夾到唔撚想

大阪最好夾係電電街
上次去$300夾一隻大ted
$300再一隻大minions

利申:經驗玩家,一年去一次次日本夾公仔
樓主係咪廢?
早年我去sega 夾,夾親都大野
用一萬yen 左右夾左十鳩幾隻melody, line, 鬆弛熊比女朋友,全部冒險樂園掟彩虹藍獎size, 滿載而歸

當然一兩下夾唔到就即刻call 店員「This ... This ... This ...」啦
有 d 機好似有得 set 命中率

可能係店主知道樓主有大量銀彈, chur 到你盡
再用黎補貼 d 玩一兩野就中o既人
我諗我知
我諗我知

屌未打完出左
知你講邊間 2年之都係個度中過伏
不過冇你洗得咁多 夾左千幾蚊港紙都夾唔到走左
最cheap 係有次我夾到個牌佢唔撚計 要我重新夾
我玩到隻狗返黎喎
同樣經歷
推到俾全連登都知!
但係係道頓堀有間係良心商鋪 我用左¥500都夾唔到
職員會不斷移個靚位俾你 同埋部機勁易夾 試過用¥1000 夾走三隻大公仔
痴線
我次次5步內夾到
夾到唔撚想夾
次次都要抽住返香港
成萬蚊 你拎去買齊iPad iwatch switch連figure成套都得啦
過大海玩大細輸左都無咁嬲
夾公仔 呢樣野本身已經on9 夾得黎啲錢夠你就咁買

夾公仔都係求開心啫
百幾港紙玩吓,唔中咪走囉
玩到成千上萬就係自己笨柒啦
有強姦無焗賭呀巴打

兩個月前左右同老婆同個女去大阪

第一日去酒店放低嘢就入咗去夾公仔

個女係咁話要麵包超人,夾完老婆又想要巨型布甸狗

最後夾咗1500蚊港紙左右

不過難得佢兩個都好開心,去開旅行都無乜所謂

有時我覺得不如去冒險樂園算
樓豬垃圾就話人黑店
樓豬垃圾就話人黑店

我打呢篇既目的係唔想再有人會同樣經歷,只係一個提醒,可能係我自己廢啦,黑唔黑店可以自己衡量,唔怕既可以去挑戰下
咁樣講野,我信你但係真心on9.
去大場夾500yen 6鋪真係9夾 1000yen都夠夾到

次次同女朋友過日本都夾到爆喼走,有大有細先玩得幾千yen

我覺得最易夾係好大個夾,專夾大公仔果d機
最揾笨柒係要推個盒/吊住隻野要推落去果d
玩round one啦
上次去夾 成個30"大喼比我夾到全部都係公仔
d三腳大抓既大公仔有時300~400yen就跌

大舖d公仔根本等住送
屌 東京池袋sega二樓d細公仔一下一隻

主要睇D店員好唔好人
唔係個個肯set到岩岩好
3爪大夾係睇機率,你上網睇人夾通常15下內就得,你夠好彩,第一次玩就撞中有力果下都仲得
細公仔有時都好難夾..我月頭去秋葉原間間都set到好仆街,係去其他地方既round one,某D細鋪好好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞