係夾公仔店輸左成萬蚊!!!

268 回覆
394 Like 40 Dislike
真係估唔撚到日本人咁卜街
我記得日本有電視台放過蛇

搵個靚既日本妹去電個職員

職員唔洗佢夾直接送比佢
篇野好似睇過

呢排好多回帶post

件事三個鐘前發生

個post好似係三個月前睇過
夾公仔仲要唔係100yen一次玩撚咩你哋on9就on9啦
巴打 我幾年前係大阪都有類似既經歷
果陣我同fd經過間細舖
店員比左2次free劵引我地入去
就揀左部兩鉗機 價錢100yen
當然係夾唔到 就算夾到都唔好意思唔比錢夾兩夾就走

個店員好熱情 不斷教我地點夾(完全聽唔明佢up乜)
但都係夾唔到 之後佢叫我地轉去玩第二部機
要控制條柱打入窿 價錢就貴一倍 200yen
店員試左比我地睇 一次就得左
之後我地就梗係玩極都唔掂
想放棄之際
店員就放左枝筆入部機到 幫助描準 咁又繼續喇
最後洗左2萬幾yen先識放棄

係呀,佢都係有比枝筆我瞄準

頂 我都有
道頓堀試下 好易
樓主行去另一邊有成幢round one
道頓堀試下 好易

樓豬講果間好似就係道頓堀
我個朋友用咗千幾蚊港紙係心齋橋夾咗幾日 夾到最後要買個喼先裝得哂返香港

我上次去用左一萬嘅yan 夾左兩隻大公仔
傻鳩叫職員幫手啦,我七百hkd 夾左四隻大公仔,加好多隻細

我上次去用左一萬yan 夾左兩隻大公仔

同埋真係跟足佢條片咁推個公仔落去
幾work下
500yan 3局,入左幾次錢,隻ted係第二局成功夾到,職員話仲有一局可以比我地揀另一部機夾。咁樣又引鳩我地煲另一部機,又入左唔知幾次錢先夾到另一隻公仔
篇文咁熟口面
之前好似又有個類似
條友跌埋銀包
嘩 原來依家香港人咁有錢
拎黎過大海仲好啦
夾d狗屎垃圾洗成皮不如去澳門好過
食新地好撚過啦屌
自己唔撚識夾 就瀨9個間鋪頭
利申 我地幾個每人平均用左2千yen夾左幾隻番黎

我上次去用左一萬yan 夾左兩隻大公仔

同埋真係跟足佢條片咁推個公仔落去
幾work下
500yan 3局,入左幾次錢,隻ted係第二局成功夾到,職員話仲有一局可以比我地揀另一部機夾。咁樣又引鳩我地煲另一部機,又入左唔知幾次錢先夾到另一隻公仔

依樣正常喎 自己唔識放棄唔怪得人
規矩係咁做 你去sega一樣係咁玩法
btw直接買部PS4+switch都唔洗7萬yen
洗一萬蚊叫雞夾腸仔算啦
過幾日去 求圖作警戒之用
有fd為左夾麵包超人輸左¥2萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞