係夾公仔店輸左成萬蚊!!!

268 回覆
394 Like 40 Dislike
我同個妹兩下就夾到喎
上次係老秋taito使左2千幾yen夾左隻耿鬼出黎
玩夾三角形紙仔
上年100yen中左psv
反而係台北試過
我每fail一次 佢就擺隻公仔近啲個窿
佢愈擺愈近 但我點都夾唔到
100yen一隻唔難
基本上有得勾繩扯落洞既公仔一野一件

利申:練開空間感訓練同手眼協調

兩個月前左右同老婆同個女去大阪

第一日去酒店放低嘢就入咗去夾公仔

個女係咁話要麵包超人,夾完老婆又想要巨型布甸狗

最後夾咗1500蚊港紙左右

不過難得佢兩個都好開心,去開旅行都無乜所謂
利申;岩岩夾中左5隻公仔都用左一萬但係係一萬yen

兩年前見到有個爸爸同兩個女夾公仔
個爸爸著住西裝,係咁夾個樣極無奈
佢兩個細路女就係咁話要
見識到做爸爸的辛酸
次次去親日本都夾4-5000yen公仔 (成個旅程夾埋)
秋葉原都有類似舖頭,但唔同嘅係佢地直頭會同你講可以用錢買景品,唔使夾

佢兩個細路女就係咁話要
見識到做爸爸的辛酸

日本夾公仔其實有良心過香港夾

呢排細細隻我喺冒X樂園都夾咗過千港紙
去d大店啦
之前去日本橋都中過伏
好彩用左好少錢
係咁水你玩第二部,夾到就比你想要果隻野你

佢兩個細路女就係咁話要
見識到做爸爸的辛酸

其實有d鋪頭係會賣公仔機入面d公仔
正路應該會平過你夾
原來呢個世界D人全部都咁撚蠢

真係好多蠢人
你見佢狂加景品引你留低都知有伏啦
咁易比晒你佢破左產啦

個個仲要勁豪
掉到幾千港幣
咁fatfat
比我都呃你班on9啦

一日都賺到全部店員人工了

佢兩個細路女就係咁話要
見識到做爸爸的辛酸

其實有d鋪頭係會賣公仔機入面d公仔
正路應該會平過你夾

仆街,我夾完公仔俾兩個老闆

第二晚都我夾艦娘,夾咗四五百港紙都唔得

跟住第三日就見到有得直接買

1500yen就買咗佢返屋企:

好在老婆都鍾意夾公仔先無詐我型
係未餃子之王將附近嗰間
行親經過都覺得好伏
講真round one 真係好抵夾,700港紙夾左咁撚多,有圖有真相,夾公仔唔係用夾,夾佢地d 大公仔要督落去,夾細ge 就要搵d 係邊緣ge 抽佢個頭等佢落黎,要不是我個gip 唔夠裝我實會夾多d 返香港
Dllm 我都試過
一開始試玩一次要用個夾頂走舊鐵
第一次中左以為好易 之後一次都冇中過
勁撚仆街仲要扮曬好人
五百yen一次 係咁加公仔 figure ps4 ipad pro引你夾公仔 終極黑店
利申:哂左成萬yen都夾唔到
巴打你都算交左學費 應該下次再去呢間 會容易好多
如果唔係你d學就曬左
本身賭錢輸左幾千好唔爽
見到你咁輸我個心Gur哂
去d大店啦
之前去日本橋都中過伏
好彩用左好少錢
係咁水你玩第二部,夾到就比你想要果隻野你

去日本橋就直接買啦
我夾親都ok喎
呢度好多高手,求夾公仔教學

利申:好鍾意夾公仔但廢到namco 個職員都睇唔過眼,猛咁教同幫玩幾次俾我地尾刀
我知樓主講邊間
門口有6 7部扭蛋機
一入去右面打太鼓
個次一下夾中艦娘 勁開心
之後衰貪心 反而去個啲大店
亦有去奈良細店 輸番萬幾yen
收手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞