係夾公仔店輸左成萬蚊!!!

268 回覆
394 Like 40 Dislike
我同個妹兩下就夾到喎

睇錯我同個妹下妹下既夾到
巴打 我幾年前係大阪都有類似既經歷
果陣我同fd經過間細舖
店員比左2次free劵引我地入去
就揀左部兩鉗機 價錢100yen
當然係夾唔到 就算夾到都唔好意思唔比錢夾兩夾就走

個店員好熱情 不斷教我地點夾(完全聽唔明佢up乜)
但都係夾唔到 之後佢叫我地轉去玩第二部機
要控制條柱打入窿 價錢就貴一倍 200yen
店員試左比我地睇 一次就得左
之後我地就梗係玩極都唔掂
想放棄之際
店員就放左枝筆入部機到 幫助描準 咁又繼續喇
最後洗左2萬幾yen先識放棄

係呀,佢都係有比枝筆我瞄準

瞄撚準未

督督機先最撚搵笨

就算你睇啱位 佢碌棍就會自動向前少少

根本無可能督到
係唔係仲擺緊蛋黃哥個間?
我4月去 去過晒兩間夾走蛋黃哥

其中一間,另一間係放水手服蛋黃哥
但到真係入錢玩個陣就係另一回事,睇得幾準都係唔得。佢見我地開始氣餒,又攞啲海賊王figure出黎話成功左就比晒我地,但係點都係唔成功,然後佢攞多幾隻figure出黎,仲有一部iPad同一隻iwatch,成功左就比埋我地

睇到依到都feel到唔對路
送咁撚多嘢
果啲話次次去都洗少少錢就夾到一大堆然後話樓主蠢唔識夾既人
你地係去樓主果間咩?

每間舖機款都唔同,你地去果啲易夾既
樓主果間就擺明黑店
邊有得比嫁
我淨係會玩100yen一鋪果d
Round 1 Sega 夾到爆喼返
京都都有細鋪係黑店
lm
我都中過伏
都比左千幾二千港紙做學費
不過梅田間jump shop好好多
不過就得一部機 同埋唔係夾機 係cut線果隻
用左2000yen就拎左路飛佢地三兄弟返屋企😍
依家d 連登仔夾公仔都要爭住認叻
印象中 3萬YEN內夾左 超過30隻細
10隻左大既公仔番去 張全家福唔知去左邊..
成萬蚊 你拎去買齊iPad iwatch switch連figure成套都得啦
過大海玩大細輸左都無咁嬲
夾公仔 呢樣野本身已經on9 夾得黎啲錢夠你就咁買
上次都中過伏,無左千幾蚊
樓主係咪入左門口播bigbang果間

之後去第二間夾,勁輕鬆
啲夾公仔機玩一鋪都知fake定堅
同咪話就話夾 其實係玩推
例如你想夾a 可以要夾b去推a

識玩其實可以好賺
因為知道邊啲仆街最多蝕一次

利﹕十幾歲開始帶同女女玩 唔係高手都變老手
都唔知係唔係, 12萬YEN差唔多成皮野港紙
我通常夾一次,如果過夾係無奶力,即係明明夾岩位但一d都夾唔起既,我就會走

呢d夾對我黎講係無可能夾倒。
但如果個職員夾倒,你夾唔倒,又真係無得話人水你,唯有話技不如人。除非佢自己夾果陣做左手腳姐。
返過冒險樂園就會覺得唔中唔出奇 十居其九搵笨柒
只玩500yen夾6次果種

係京都¥800就得
重要黎左幾隻
覺得大阪d機佢較過黎

天神穚附近有間夾公仔冇咁伏同埋平D夾1次/100yen (6次/500yen),夾左一陣就叫日本mk 幫推公仔埋D ,最後用左1000yen夾到
樓主果間擺明黑店 然後成班係度哂自己係其他地方幾百羊就夾到 都唔知做乜
果啲話次次去都洗少少錢就夾到一大堆然後話樓主蠢唔識夾既人
你地係去樓主果間咩?

每間舖機款都唔同,你地去果啲易夾既
樓主果間就擺明黑店
邊有得比嫁

True
竟然冇計錯數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞