係夾公仔店輸左成萬蚊!!!

268 回覆
394 Like 40 Dislike

兩個月前左右同老婆同個女去大阪

第一日去酒店放低嘢就入咗去夾公仔

個女係咁話要麵包超人,夾完老婆又想要巨型布甸狗

最後夾咗1500蚊港紙左右

不過難得佢兩個都好開心,去開旅行都無乜所謂

有時我覺得不如去冒險樂園算

呢隻肥狗我夾左勁多次都夾唔到 你就好
岩架啦,世界上要多啲你依種蠢人先平衡到
屌咪臭係,同遭遇呀,不過我地係萬幾yen
屌,係咪門口有太鼓達人玩個間。
人在大阪,前兩日去見到有女朋友好中意個隻多啦a夢,入去諗住,又係個店員係咁示範,睇落好易咁,試左幾次唔得,佢加左兩個公仔黎,話玩到就攞哂,又幫我地轉機,話好易,最後都係玩唔到,即刻拉條女走。第日經過再入去(我知我on9,但女朋友真係好中意隻野,仲要佢今日生日),轉左店員,又係係咁轉機同加禮物比我地,點知佢帶我轉個部機成千yen一次,開頭佢唔收錢
話比我地練習,個時都唔知咁貴,叫我地比錢個時,屌成千yen,即刻燥底,擺到明蝦9我地,即刻拖條女走。
期間啲店員仲係話咩i like hong kong,走個時心諗你緊係like,個撚個都比你呃。
奉勸各位真係唔係大鋪唔好入,我已經做左on9仔
人在大阪,前兩日去見到有女朋友好中意個隻多啦a夢,入去諗住,又係個店員係咁示範,睇落好易咁,試左幾次唔得,佢加左兩個公仔黎,話玩到就攞哂,又幫我地轉機,話好易,最後都係玩唔到,即刻拉條女走。第日經過再入去(我知我on9,但女朋友真係好中意隻野,仲要佢今日生日),轉左店員,又係係咁轉機同加禮物比我地,點知佢帶我轉個部機成千yen一次,開頭佢唔收錢
話比我地練習,個時都唔知咁貴,叫我地比錢個時,屌成千yen,即刻燥底,擺到明蝦9我地,即刻拖條女走。
期間啲店員仲係話咩i like hong kong,走個時心諗你緊係like,個撚個都比你呃。

唔記得講埋,玩緊個時佢仲係咁拍我同我條女膊頭,諗起覺得最嬲係條女好似比人抽水咁

利申:sheshe
金龍對面?反隻碟落黎?
真係,有店員企隔離教你點夾個d,九成係鬼
我都試過,不過唔係呢間,亦無樓主咁有錢輸咁多
以為成萬yen姐
點知係港紙

貪心惹的禍

唔記得講埋,玩緊個時佢仲係咁拍我同我條女膊頭,諗起覺得最嬲係條女好似比人抽水咁

利申:sheshe

同我經歷好似 可以睇番上面比較下
估唔到呢招真係呃到咁多人
On9
隔離已經有round one
你玩夠500yen到佢肯幫你移位
移位一篤就中
講到人地逼你咁
完全係你情我願 夾唔到咪走
講到尾咪又係自己貪心
渣ga
咁多巴絲夾公仔咁叻既 我唔識夾 所以最多夾幾下過手癮算

係呀仆街
沉沒成本偏⼂⼀⼀⼀⼁乛⼀⼁乛
沉沒成本偏誤

樓主一定係因為呢樣野賴野
所有旅遊區既taito(space invader公仔果間)都係垃圾 屌d 機全部set 到on99
A1(保齡球樽)同Sega好好多
所有旅遊區既taito(space invader公仔果間)都係垃圾 屌d 機全部set 到on99
A1(保齡球樽)同Sega好好多

Ufo果啲緊係伏
Taito我反而覺得最好夾喎
幾百円就夾到
上次去大板

都算係滿載而歸 夾埋好似夾左3千yen
夾左 自己鍾意嘅蛋黃都比卡超
都係 係大鋪夾 100yen次 500yen 6次

毒撚都係怕人多 都比人鉗
細鋪都有入嘅
但一去巡下鋪 睇下有咩公仔啱心水就有人黎夾我 我就唔多會玩
平時買野都係 鍾意自己睇 睇唔啱要搵 先是但捉個人黎問 基本服務ok 但唔洗貼住我行
你一跟我 我就冇左四圍睇野個意慾
有Round one唔去
弱智真係唔好出門累人累物啦
人地又無逼你玩
你廢啫,我一千yen就夾到隻大卡比
我見香港d夾公仔機d公仔好樣衰
分分鐘係大陸老翻,唔會俾海關捉咩?
我見有d賣老翻KT都都被人告/或許海關捉?
原來咁多人中過伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞