係夾公仔店輸左成萬蚊!!!

268 回覆
394 Like 40 Dislike
大坂心齋橋間公仔店根本係黑店
屌佢老母,一開始佢見到我同我啲fd夾唔到啲細公仔就不停幫個公仔移位,所謂幫我地易夾啲,咁當然係夾唔到啦,但都只係每次300yen。
之後開始用啲大公仔引我地,但要轉第二部入500yen機去玩,咁我地就無為意啦,以為佢地係幫我地,佢有示範比我地睇點樣會夾到,佢係打開部機試,佢一野就夾到,咁佢地都有叫我地試下手感,我地用兩三都成功左。
但到真係入錢玩個陣就係另一回事,睇得幾準都係唔得。佢見我地開始氣餒,又攞啲海賊王figure出黎話成功左就比晒我地,但係點都係唔成功,然後佢攞多幾隻figure出黎,仲有一部iPad同一隻iwatch,成功左就比埋我地,但要玩部入1000yen機,最後又係試個陣成功,入錢玩就唔撚成功。
最後玩到差唔多無錢,燒左大約十二萬yen,可能會有人笑我地on9,確實我地又真係on9,但無理由會一次都唔成功,真心勸告唔好去啲夾公仔店玩,根本同賭錢無分別

成萬蚊港幣...
去旅行去到盡 博盡無悔呀
真心伏撚到卜街 之前去過 吊9佢 中既機會係0
梗係去細店搵店員教玩
篇野好似睇過
篇野好似睇過

呢排好多回帶post

件事三個鐘前發生
梗係去細店搵店員教玩

就係細店搵店員玩,但中晒伏
我去果間好大間 個店員好好wor
每次100yen 最後用左1400yen左右就夾到大隻既大鼻
梗係去細店搵店員教玩

就係細店搵店員玩,但中晒伏

細店應該無咩人去 仲唔劏你個傻仔
Push
係京都都試過
你去sega間大鋪人地幫你擺位啦仲
洗乜用錢架
係京都都試過

輸幾多
夜晚12點sega冇人 超EASY
喺細公仔既階段,如果佢唔係幫你移到近出口位一兩下搞掂,而係返原位,就即刻走啦

洗左120000yen最後得到乜野獎品?
你一講我就知邊間
我都係個度放低左三千蚊港紙得個吉
冇辦法...佢d機全部係技術流...唔同秋葉原...
秋葉原我300yen就中到大ted啦
巴打
我知你講邊間
因為我5月先中過伏
不過依D野你情我願
再講佢又真係夾到
佢又無強逼我地買
你情我願
佢無拎槍迫你入錢
講到好似間鋪好仆街咁
有錢仔
巴打
我知你講邊間
因為我5月先中過伏
不過依D野你情我願
再講佢又真係夾到
佢又無強逼我地買

條友仲要好好服務..唉
個次經歷真係一生中的痛+柒
道頓堀夾公仔鋪黑店
https://lihkg.com/thread/193886/page/1?ref=web
可能個夾只會晌度門開嘅時候係會夾得緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞