係夾公仔店輸左成萬蚊!!!

268 回覆
394 Like 40 Dislike
我又係喺心齋橋嗰間,滿載而歸喎

唔係依間
樓主講果間好細
同埋唔係夾公仔
係整跌頂帽就得
我又係喺心齋橋嗰間,滿載而歸喎

唔係依間
樓主講果間好細
同埋唔係夾公仔
係整跌頂帽就得

樓主廢ja
你一講我就知邊間
我都係個度放低左三千蚊港紙得個吉
冇辦法...佢d機全部係技術流...唔同秋葉原...
秋葉原我300yen就中到大ted啦

無撚野呀 三千...
輸到唔識停怪邊個
笑撚死
係京都都試過

屌 我都係係京都 一開始係得一個figure,然後係咁放figure引我地繼續玩 (最後放左7個再加iPad )仲要500yen一次

最後心灰意冷想走,就叫我地玩部易啲既,贏咗都係比曬我,最後玩咗幾次都唔得 呢個仲要1000yen一次

覺得自己好on9
負皮是俾iwatch的
上禮拜先完
勁好人 幫我地移位一下就中
上禮拜先去完
勁好人 幫我地移位一下就中
喺細公仔既階段,如果佢唔係幫你移到近出口位一兩下搞掂,而係返原位,就即刻走啦

洗左120000yen最後得到乜野獎品?

8千大元
我知邊間
一入去feel到唔對路就衝返出黎

同場仲有兩個人好似俾個店員係咁焗佢地玩
係京都都試過

屌 我都係係京都 一開始係得一個figure,然後係咁放figure引我地繼續玩 (最後放左7個再加iPad )仲要500yen一次

最後心灰意冷想走,就叫我地玩部易啲既,贏咗都係比曬我,最後玩咗幾次都唔得 呢個仲要1000yen一次

覺得自己好on9

原來京都都有 睇黎以後夾公仔係東京夾算
係京都都試過

覺得自己好on9

你又總共輸幾多?
我尋日都中左伏
原來呢個世界D人全部都咁撚蠢
1000yen已經夾到大大隻ted
呢間野出左30秒夾公仔放題 係細細隻啲迪士尼公仔吊飾 上星期夾過 勁多人圍住玩
1000yen一鋪
樓主有冇錄片??
平時d夾公仔機試左兩三下唔對路就走啦
周街都有夾公仔
東家唔夾夾西家囉
下次唔好啦

日本夾過好多次公仔
係試過一次係沖繩中伏
D機係較到根本冇可能夾到
蝕左少少錢事少
冇諗過日本都有d咁仆街既夾公仔鋪果下先嬲
都係去番sega果d夾好d
巴打
我知你講邊間
因為我5月先中過伏
不過依D野你情我願
再講佢又真係夾到
佢又無強逼我地買

條友仲要好好服務..唉
個次經歷真係一生中的痛+柒

我都入過,店員好熱心問我係邊到黎,我話hk,佢話i like hk!! Hk is good! 就幫我將頂帽搬出d (部機要整頂帽落街),500yen 一次,再輸就好似樓主咁話送哂成set,到我想走就笑笑口阻住我唔比我走
上次去個架妹幫我整到一擊即中啵
係京都都試過

覺得自己好on9

你又總共輸幾多?

12000 yen左右
咁熟面口既篇文,我記得上次卑巴打插到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞