will smith老婆有冇後悔自己白鴿眼?

249 回覆
654 Like 49 Dislike
呢單野之後,Will Smith係我心中由影帝變左做打人燥狂佬
本身全世界都未太多人知,打完人之後應該全世界都知
而家再睇返佢啲舊戲就會覺得係睇緊一個係現實有啲咩問題就出手打人嘅燥狂佬
只要佢老婆俾條仔治療到,我相信佢應該冇問題
Tennessee Jokes
Tesco 果度講如果冇頭髮都當disability 咁佢(咁少頭髮)都可以就咁泊架車係tesco門口啦(應該係修殘特權)
Tennessee Jokes:
Hey baby, are you from Tennessee? Because you're the only ten I see.
(It's a pickup line. Sometimes people will rate others on a 1 to 10 scale (10 being hot and 1 being ugly). And they say TENnessee because it has a TEN in it.)
即係爛gag左右啦
係,佢第一句就話fierce defender of his family

根本到佢上台都一直唔覺得自己錯,仲大大聲覺得自己岩晒 係過咗一晚知道嗰個屌柒佢先死死氣向對方道歉
thanks

巴打你係本身識呢隻字定咩? 唔怪得我聽極都聽唔明
Tennessee 我上網查係解田納西州,應該係解另一個意思?
我理解係好多爛gag都用Tennessee state黎講笑,所以Tennessee jokes大概等於爛gag/唔好笑既笑話. pick up果個joke係其中一個example
唔識,見你問即係google,串錯字google會correct你,英文就是咁學
利申:可能錯
真心一問 但你唔知個字係咩點樣google去搵隻字?
我試過照住隻字咁對住google讀但佢認唔到咩字

又認過tennis
你都痴線
點解女人要為男人衝動行為負責
個個言之鑿鑿話咩佢老婆指使
咪又係得個估字
講緊老婆wo 即係另一半,點解要圍繞佢老婆係女人為出發點?咁係咪gay couple先討論得
Keep your pocket out of my fucking hand!!!!!!!!!!!
可能成支電結他飛上台隊冧個MC
個重點係august爆咗件事出嚟
呢個interview先出現
分分鐘鏈到你變單春

「得啦一粒夠晒數啦, you are not alone 丫牙Smith 」
「大把人同你Share你老婆啦」
「丫唔知第時個仔出世跟邊個姓呢」
你覺得個老婆無 咪一樣係得個估字
講下明星gossip咋 輕鬆啲啦
今日放假呀女拳 去其他post先出拳啦
知唔知點解你咁多負皮?
因為你係果種為拗而拗既垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞