will smith老婆有冇後悔自己白鴿眼?

249 回覆
654 Like 49 Dislike
係,企起身離場反而最大impact, 分分鐘有其他friend拉隊離場。
不過佢種性格唔會咁冷靜
丹素華盛頓可能會
力架
支那
冇分別 冇綁住既奴隸
Oscar 只係一場show, will smith show入面打人係唔pro既表現, 演藝界不嬲玩下jokes串下人踩下界無問顯, 近10年因為大愛撚已經收緊左好多, 明明做緊show都唔演好佢搞串個party實心佢係on9 一d都唔man, 大家都返緊工做緊自己工作 而工作就係演員。。。係街度比人串老婆打鳩人就話姐
佢上台一刻都冇野
講一句my wife is beautiful
仲可以全場拍手
但佢就要打人,之後仲覺得好型
係hollywood做左幾多年
連呢d基本eq 同 pr 都無
依加換黎全世界人都知佢俾老婆戴綠帽

上台冇同chris rock道歉已經錯晒啦,仲要等到第二日先發文同對方道歉已經遲晒係人都知你冇心
本身好鍾意睇Will Smith做戲,依加佢係我既印象已經差晒 變左個燥狂症演員

明明攞奧斯卡影帝係幾咁光榮既事,我都鄧佢開心,依加成件事已經柒晒
係咪得我唔知佢老婆派帽仲要公開講
如果結局係咁Will Smith真係乜都贏晒
連登班憤青=香港主流
點會,講賤佢洗賤過chris rock 2022 oscar,到依加我都未覺得gi jane 2呢個有幾大冒犯性
“Dear Tupac, I know you are alive someplace. I think that my mommy really misses you. Can you please come back [?] Can you come back so mommy and me can be happy! I really wish you were here… I really do! Love, Willow.”
Chris 實比人屌到飛起
可以後冇人搵佢做stand joke
話人可以拍gi jane 2有幾賤呀?

唔講以為條友指撚住佢老婆個頭黎笑
記得個導演係台下個反應呆撚左 同chris rock gi jane2完全兩回事
完全火上加油,成家都痴線
本身好鍾意睇佢做戲,覺得佢做戲好有感染力,但呢單野之後直頭覺得佢成個人都有問題
最難頂係佢上台攞獎仲要講番佢既偉大言論,依加再睇番真係好嘔心
佢老婆事後仲要話咩治療季節,十足十佢嗰陣勾佬話要互相治療一樣
佢老婆比August 抽插緊果陣又唔覺帽犯既?
做男人做到佢咁不如死撚左佢算啦
英文唔叻 想問佢話this was the ? joke I would ever said?

同埋最後Tesco個句佢講咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞