will smith老婆有冇後悔自己白鴿眼?

249 回覆
654 Like 49 Dislike
諗起當日中港台韓都屌鳩cris
仲賣ws係真男人愛妻號
白鴿眼係睇人唔起咁解wo
呢場台下班左膠演員既反應真係好好睇
塊面黑過黑人
有個主動Label完人大愛撚之後再鬧人講嘢唔符合大愛撚標準,好撚正 made my day
動手就已經輸了,等世人評論好過
個比喻真係好精準
不過如果你係喺前一排既連登講呢句
應該係你俾護妻連登仔打到變楊過
佢係白人
邊個黑人敢打人
仲要俾綠帽佢戴

仲要全世界都知
呢啲「笑話」喺外國活動騷經常出現
其實作為老公有好多回應方式
甚至借勢做下樣扮打佢都得 然後再發文屌柒佢

一野上台打人
只會立即暴露番黑人經常打人嘅表現
咁都唔關暴力事?
現實還現實戲還戲
虛構既世界唔做負責梗係做乜都得
直接上台對佢太陽穴開槍都得
觀眾拍掌你就做?
因為唔使佢哋負責任咋
睇少啲英雄主義電影啦

本來plan咗睇King Richard
屌根本代入唔到個角色
睇住佢對撚屌眼
腦海就會不斷loop佢掌刮個影像
唔老黎好似唔係咁用
唔老黎係解唔吉利喎
先禮後兵
愛嘅力量
個個都知佢老婆咩料
難得人哋幫你喺咁嘅大場合幫你落鳩個臭閪面
仲咁撚蠢走上去刮人咁戇鳩
仲嫌自己唔夠丟架
之後台下班人仲起身拍手仲嘔心
有個好老婆好緊要
劉青雲同張家輝攞獎果陣sweet到

不過唔知如果謝霆峰影帝果年
mc笑鳩張柏芝扮女警好似 可以拍證人2
唔知謝霆峰會唔會上台打人
你理解能力都幾低
講緊大部份黑人都想建立正面形象
一粒老鼠屎可以搞禾哂
點會冇呀,笑鳩Caitlyn Jenner (本身叫Bruce Jenner,之後變咗性做女人) 撞車車死人

While hosting the Golden Globes on Sunday, Gervais joked about Jenner, saying, “I’m going to be nice tonight. I’ve changed — not as much as Bruce Jenner. Obviously. Now Caitlyn Jenner, of course … What a year she’s had! She became a role model for trans people everywhere, showing great bravery in breaking down barriers and destroying stereotypes. She didn’t do a lot for women drivers. But you can’t have everything, can ya? Not at the same time.”

後來有人訪問返Gervais,
“People like the idea of freedom of speech until they hear something they don't like,” he said when asked about the thought that comedians can’t push boundaries anymore. “You can tell a joke about race without being racist. I'm happy to play by the rules. It's just that the 200 million people watching have different rules.”
屌笑到仆街
香港人基因
如果有如果回到當刻,我反而覺得主要係will問題

換個角度諗,老婆同樣白眼,但will嘅處理手法唔同,成件事可能就好唔同

如chris講完笑,佢壓住怒火上去係借支咪,借今次機會去解釋多次佢老婆因為咩事決定光頭,佢地一齊受幾多苦等等
佢鍾意嘅最後加多句: So Chris you owe us an apology...
我相信chris無惡意就一定識做,大家比較好完場

當然依家講就易,what's done is done
連外國人都唔敢係網上講既野
連登仔講哂,都幾勁
佢應該心諗好彩唔係今年做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞