will smith老婆有冇後悔自己白鴿眼?

249 回覆
654 Like 49 Dislike
明明個joke都無乜野本身自己都笑緊, 如果唔係佢老婆小氣白鴿眼嘅話will smith都唔會為咗佢衝上去打人 由人生最光輝最有光環時刻一野拉到落地底泥 喺成班SJW既圍攻下宣布社會性死亡
Will Smith打完人當晚已經有機會補鑊
佢講攞獎感受個陣正正經經say個sorry都好
結果佢同奧斯卡大會講對唔住 同其他提名人講對唔住 就係唔同你Chris Rock講
然後喊住繼續發表愛既力量
真係柒到喊
睇到佢滿口仁義愛只係想嘔
黑人一直以黎係鏡頭前建立白人有既機會佢哋都可以有
黑人都可以形象百變風趣幽默做唔同角色
爭取更多演藝機會同白人睇齊甚至獲獎
點知偏偏呢個黑人影帝就係得獎當晚
將黑人隱性暴力基因放到最大
你話係咪好諷刺
不如賴搵佢拍戲條友
唔拍套戲就冇提名
咁都可以賴佢老婆

Will當下可以話對方言論冒犯左佢老婆,要求對方道歉
再激進啲,Will大可以同老婆直接起身走人以示不滿
其實大把斯文方法表達不滿

但佢嗰下火遮眼
冇諗咁多
用左最直覺,平時用開嘅方法
如果佢有帶槍係身就仆街了
如果當下Will真係走人
到頒獎時冇人領獎
大會同懶笑條友就面懵喇
Will就乜都贏晒
打人點都係蝕底啲,另一方面又將一個隆重嘅場合變成鬧劇咁
俾人公開送綠帽仲愛人
男人之恥黎
抵撚佢死
老婆請佢上自己節目講下頂綠帽好唔好帶
Will Smith覺得佢老婆靚到『天上有地下無』
就算老婆俾綠帽佢戴都甘之如飴,絕無後悔

其實有乜野後唔後悔

通常開得呢啲Post應該都係冇女埋身

common sense渣嘛,佢想保護自己老婆覺得佢講野好侮辱咪打鳩佢囉

洗唔洗咩後悔,結婚咁撚耐唔知大家皮性咩

所以話人係唔可以比輿論影響到
唔講我以為你睇住佢帶帽

兩個各有各玩啦,但最後大家都識返屋企嘅

男人去滾就緊架啦,要講綠色佢老婆帶得仲甘啦
情人眼裡出西施,冇咩好值得批鬥囉,呢件事係悲劇而且有時太自由真係好容易得罪人,呢啲濕鳩Jokes都攞嚟笑抵啦Chris rock
覺得侮辱佢一開頭就唔會笑啦
佢老婆真係好剋佢
幾次事件都影響佢聲譽
又矮
老公起碼高老婆呎半
正牌『電燈柱掛老鼠箱』
影親相都要彎低身就個老婆

講賤 2020嘅 Ricky Gervais 都未比人打
我覺得呢種係禮貌上嘅先禮後兵,笑吓佢以為好得意跟住即上去執柒佢
取消力架奧斯卡啦,成個小混混大庭廣眾打人,人地 formal zone 黎架屌佢力架
但係Will 就比個笑話影響到
Will 實無女埋身
Common sense係打鳩人
你一係keyboard fighter毒撚 一係白卡佬
個個人既common sense唔同既

不過都證實左佢既教育同EQ水平
我對上得奧斯卡既人,期望佢地既common sense係要忍得到甚至可以做番Chris轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞