will smith老婆有冇後悔自己白鴿眼?

249 回覆
654 Like 49 Dislike
啲細既未覺得自己個老豆好型我地未覺得thats how 黑人 do it
基因專家 想請教下Chris Rock打不還手係咩基因?
應該因為好多人一開始都唔知佢老婆啲on9野
包括我初頭都係咁
不出一年應該離婚
日日對住個情緒失控嘅痴線佬
都唔知會唔會有家暴
最柒係will smith都有份笑
偷咗加菲仔個影帝獎
Chris Rock係隱性白人
我只係理解緊Jada同Will Smith心情,理解佢地點解會畀個笑話激親(只係唔同意你地話一個直接畀人笑緊嘅當事人唔開心係玻璃心)以及點解有人覺得個笑話係賤,都無話過Chris Rock「唔講得」,無叫過佢唱聖詩,無話過係「語言暴力」,亦唔同意Will Smith打佢,點解你可以擺咁多嘢入我個口 仲拉埋LGBTQ受種族歧視入嚟,好撚嘢

btw其實你老母鬼剃頭同女明星鬼剃頭嘅壓力無得比 邊有咁多人識你老母理你老母
成個
點解你班賤種咁鐘意打稻草人
做得明星就預左有壓力
唔受得咪唔好做
請問呢堆嘢關Chris Rock個笑話咩事 你讀寫障礙?我理解緊點解有人會覺得個笑話賤咋喎
又唔見你隻死賤種理解吓笑人讀寫障礙有幾賤嘅?
啲大愛撚係咪都係咁雙重標準㗎?
大家都係局外人 所以呢個討論必定係由自身觀點出發既
你覺得jada有權擺出一個sad face or rolling her eyes 我認同
但我覺得除咗我以外 好多人都認為jada私底下係一個manipulator
互相保護的確聽落好正常 咁作為老婆 佢有冇係WS企起身個刻第一時間拉住自己老公? 保護佢老公名聲 無論如何都唔好為咗自己係一個直播活動上生事???
佢連attempted to calm WS down都無 因為佢expect佢既king會做啲嘢
點解我咁推斷 係因為佢以往係其他gossip topic上一樣做法 想做小女人 要WS幫佢出頭

WS同jada做咗呢行咁耐 都三十年啦 絕對係戲劇界老屎忽 結咗婚又廿幾年
唔好同我講唔知呢一行係點 亦唔好同我講話估唔到自己老公會打人
乜都估唔到 咁呢廿幾三十年真係白過

最後 我無擺嗰啲說話入你口 唔好誤會
我只係引用下啲例子講下係咪乜撚笑話都唔講得
敏感話題既相關人士(lgbtq, 白人以外既種族)都可以係各大stand up shows接受到不同程度既冷嘲熱諷時 點解jada同WS可以破壞行規 上去打一個comedian? 就係因為小器囉

我老母的確無人識
但你想做明星但又想過好似我老母普通人生活就係無可能囉
因為我唔大愛囉 只係提供咗一個人地會認為Chris Rock個笑話好賤嘅perspective咋,只係覺得當事人畀人笑會唔開心唔算玻璃心咋。點解唔可以討論正題,係要主動幫人痴啲狹窄label,之後就轉去鬧人唔符合個label 弱智仔?
啲傳媒仲叫佢愛妻號,其實幾尷尬

死賤種分返清楚兩件事
俾人笑唔開心會反白眼唔算玻璃心
俾人笑上台打人落台就咆哮柴台就係荷里活認證嘅玻璃心
隱性白人定呢到啲榮譽白人勁啲

好撚正
認真討論
點解啲人會怪jada 主要係因為本身WS覺得個joke無問題 自己都笑
但一另轉頭 同老婆講兩句就衝上台打人個下 會令外界覺得搞大件事嘅因由係jada囉
但我都唔係唔明佢講話呢件事唔應該賴落jada表情管理上
所以呢件事根本就係一粒大花生 無人知jada有冇明示暗示WS去「做啲嘢」
大家都係瘋狂估下到底係jada惡 定WS廢
定還是「真愛」
我都只係俾緊某一個perspective出嚟
連登白人勁D
關咩暴力基因事
大部份電影都有暴力架啦
大部份人仲會覺得佢地係英雄添
但到咗現實中用暴力就太多道德L
根本就係思覺失調
will smith係敵唔到社會壓力
眾怒難犯
如果人生只係一場戲
天上的天使觀眾們一定拍爛手掌
而鄙視嗰啲道德L
佢老婆先係搞到佢失控果個
上電視節目大大聲爆自己食個仔個男同學
大大頂綠帽戴落Will Smith度然後要佢硬食
認同晒你!
左膠呢個term好似係連登 搬出黎 屌人就大晒咁,上面讚成反擊打番轉頭都係左膠真係cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞