will smith老婆有冇後悔自己白鴿眼?

249 回覆
654 Like 49 Dislike
帶帽唔係問題
仲公然喺節目講先係問題
你俾老細私下屌好正常
你試下公開全公司面前俾佢屌
自從佢拍咗YouTube Rewind 2018之後
已經大把人唔老黎佢
依家再搞壇咁既野
可以提早退休都似
記得佢無乜針對一個人講得咁賤
冇乜好講,Will死都唔肯除綠帽我地識條鐵咩
講吓佢剃頭有幾賤呀玻璃心
Ricky Gervais 16 17年金球追撚住Mel Gibson嚟恥笑都冇事啦
生蕃出沒注意
我自己就覺得碎料,但大愛撚太多
你係咪新移民係中國習慣左唔啱傾就郁手打人啊
係古惑仔唔係小混混

當住全世界面話Two popes係pedophile movie都冇俾人打
完全唔明點解Chris rock要俾人刮

白鴿眼同反白眼好似係兩回事黎
其實係如果佢衝上台唔係打人,係正經要Chris道歉,然後講兩句愛妻言論,即刻變愛妻暖男,啲風向會同宜家180度改變應該啲左膠個個讚到佢仆街,不過無辦法,有時人就係會一時衝動
樓豬係想講反白眼定白鴿眼
有100種方法表達不滿...佢用最蠢個個
奧斯卡個獎座都就黎要金人變黑人先政治正確啦 取咩消
終於有人屌
綠帽王,都算係成就嚟,無乜邊個做到
痴線 將男人選擇用暴力解決問題歸疚於女人喺被侮辱嘅時候表現真誠反應係咩事 點解覺得女人會後悔埋晒啲咁嘅野 你話個老婆口頭order佢打人、唔打就唔係男人咁就話啫
will smith戇居姐 佢老婆無錯喎
佢老婆只係將佢嘅不滿擺係塊面度
佢個仔個晚條tweet 又係神助攻

And thats how we do it
無啦 佢地成家人一定勁係到hype up自己話自己都係victim 俾人打壓唔可以忍
有冇人同我一樣 喺呢件事之前已經好憎smith冚家
佢地成家都係phonies
日日over-share自己private lives 但又唔俾人討論
只要有評論持相反意見 佢地就追擊人地 話啲人係bullies係壞人係haters唔明白佢地黑人既感受

仲撐WS既人都痴撚線 真·大左膠
一半一半啦
如果條女係正常人 WS見到老婆唔開心正常都唔會咁大反應
WS自己都應該sense到佢唔做啲嘢既話 當晚佢都唔會好過
但成件事最嘔心既係 成日話要平權
其實當晚如果要打 都應該jada自己上去打
唔係話女人好勁 可以自己照顧自己㗎咩
但啲力架又鐘意call自己做king and queen,
係大場合就king出手,
得返班女人好似RHOBH個啲情況 queen就可以互扯頭髮

利申 女人 好憎力架啲虛偽文化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞