will smith老婆有冇後悔自己白鴿眼?

249 回覆
654 Like 49 Dislike
Open但係得佢老婆open
究極beta
Cls
其實好正 終於有人夠膽當眾串班明星
你中文文法好差
你正正係將成件事反轉左黎講
而家佢上台打人成個西方冇人話佢man得你可能現實好龜縮先覺得個關鍵位係man唔man
另外冇一個喜劇演員/搞笑藝人夠膽同佢地工作 咁佢地仲存在係演藝界做咩
你個低能心態仲講緊man唔man型唔型
sorry
https://youtu.be/J7u9_z7ZSnk

條撚樣雙重標準到 以為個ceremony係自己屋企 唔啱聽就打人 comedian就係周圍笑鳩人㗎啦 又唔係靜係針對你/你老婆 一係cancel曬成個comedian行業囉
撐will smith打人果班
同撐blm就可以打劫iphone一樣咁撚弱智
嬲呀嘛 咪打人囉
如果講個笑話唔啱聽就可以打人
咁下次唔使講笑話 直接打
個樣生得唔合你意就打
反正打人條底線低到咁
淨係識動手保護?
你連狗都不如 狗都識吠左兩聲先咬
你一嚟就要打
犀利 你簡直係文明退化嘅第一步
完全對Will Smith好撚失望
不過最仆街都係佢老婆,自己做得藝人就要接受到人地開玩笑,結果搞到個老公分分鐘從此無人搵佢拍戲
我係Will Smith真係跳樓死左去算
你呢種咪就係典型懦夫
奧斯卡係國際舞台 檯面上一定係要講唔可以暴力
心入面點諗 個個都明啦
懷疑你現實個個背後指住你黎笑而不自知
東亞病夫
懦夫
我好似同緊個老mk講野咁
都係健康台個句啦 一定有錢過你 大隻過你 靚仔過你
屌你條女個陣記得幫我準備事後藥
做男人做到你成條廢柴咁
救命 唔怪得你撐佢上台打人
終於開始老羞成怒
思考自己點解咁廢未?
照下鏡 諗下點做個男人先
都唔講你有冇錢 個樣點
男人基本尊嚴都冇
我真係從心底入面睇你唔起 廢柴
你既基本尊嚴係靠打返黎 好勁阿 一日打幾多人阿你隻抽王
大佬你咪膠化討論啦
你知唔知你講野好低B
你不如睇下自己用字遣詞有幾小朋友
睇你文化水平都唔高得去邊
俾人侮辱只係識顧左右而言他
你唔垃圾我都唔知有邊個廢過你
得喇得喇,知你會出手打人好威喇。
要係連登扮型攞尊嚴係現實都幾失敗
白鴿眼係咁解咩?白鴿眼唔係指對眼生係額頭度睇唔起人嘅意思咩?
整翻場UFC 明星賽仲好啦,咁樣做輸曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞