will smith老婆有冇後悔自己白鴿眼?

249 回覆
654 Like 49 Dislike
ching 呢篇野好撚陶傑feel
又真係幾好笑喎
beta smith都識保護老婆?
比個仔嘅男朋友屌撚到老婆反皮啦下話
依家最後咪個個話返佢老婆囉咁樣叫保護到?
冇女埋身係咪講緊你自己
佢golden globes monologue係好好笑

同十幾幾多前tvb情節, 條女喺街比人撞到就打人d金毛飛無分別

郁啲就打鳩人,你估gta呀
我明呀,我只係諗緊點解打人嘅黑人嘅暴力會令人諗起黑人有暴力基因,但被打嘅黑人嘅極冷靜同和平應對唔會令人諗起黑人有和平基因?有冇人話白人啲Karens同male Karens令人覺得白人有癲婆癲佬西客基因?

我就係覺得唔係Will Smith個人性格個人衝動影衰黑人,而係種族歧視者睇嘢有bias,只係心底裡一直覺得生為黑人點都有個暴力底嗰啲人,先會cherry pick Will Smith出嚟佐證自己一直有嘅諗法,呢班人不嬲都唔係「建立正面形象」就說服得到。
咁人人都會將目光集中喺衰嘢度嘅
因為似是而非嘅說話最易呃到正皮
加強世人對黑人嘅暴力印象
冇人講咪你講囉你都幾鍾意本末倒置
唔通美國咁多年既歧視問題都係空穴來風冇原因?
客觀事實同bias係2樣野黎
當客觀事實冇出現就唔到你唔被說服
我有咁既諗法同佢係咪真係走出嚟「佐證」係2回事
黑人暴力基因亦唔係因為Chris唔還手就可以推翻到
佢哋唔係open relationship咩
最柒唔係無正式道歉
最柒係攞個角色嚟講証明自己打得有道理
但係個角色真人立即割蓆
唔值得囉。 老婆又偷食。重衰到食自己個仔嘅朋友。 真係勁撚恥辱
笑得最大聲係佢自己
佢忙緊比後生黑鬼屌緊應該無時間後悔
Alec Baldwin
除左香港好似冇一個地方男人咁廢
自己女人俾人恥笑仲要笑笑口
護妻打佢一拳令佢清醒好正常
係有機會俾班左膠指指點點
但連老婆都保護唔到 一世睇你唔起廢物
只可以做鍵盤戰士
而家佢咁做 冇人再敢係佢地面前開低能玩笑
睇邊到咋,FB 出真名啲人偽善好多
種族歧視既野外國人一般都唔會真係敢討論
當然心諗咩就另一回事
女拳: 光頭有能力發表意見唔使佢老公幫手
https://www.youtube.com/watch?v=JURRQykn5Qg

呢段串鳩啲荷里活偽善撚拍Harvey Weinstein啲戲都好笑
細佬無知想請教下黑人暴力基因係咩嚟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞