憎唔憎D人改到D 死氣喉大大聲/機關槍咁?

339 回覆
602 Like 13 Dislike
其實跑車衣家野,同海鮮一樣,靚既唔洗搞甘多野,換黑軨同bar枱就ok,最多換埋D dark glass黑玻璃,甚至係車房買支Suspension $4XXX~6XXX 一支就搞掂,只有車質差既先要搞花臣,所以甘樣不如慳D錢去Dealer或者其他進口車店買勁靚超跑返屋企揸仲好啦

甘你老母咩柒頭
學下字先再9up啦你老母臭西
打咁多字成篇廢話 dark glass 笑撚到我
進修下啦智障仔

咁都釣到新會然

我釣你老母咩傻仔
自己打完篇無人識既文 仲話人新會員
傻西

煎牛扒潮文都未睇過?

08上到而家係車台無見過篇咁既野
潮文改篇都唔識
潮文改篇都唔識

其實跑車衣家野,同海鮮一樣,靚既唔洗搞甘多野,換黑軨同bar枱就ok,最多換埋D dark glass黑玻璃,甚至係車房買支Suspension $4XXX~6XXX 一支就搞掂,只有車質差既先要搞花臣,所以甘樣不如慳D錢去Dealer或者其他進口車店買勁靚超跑返屋企揸仲好啦

甘你老母咩柒頭
進修下啦智障仔

咁都釣到新會然

我釣你老母咩傻仔
傻西

煎牛扒潮文都未睇過?

本身係澳牛潮文
改字眼姐

甘你老母咩柒頭
進修下啦智障仔

咁都釣到新會然

我釣你老母咩傻仔
傻西

煎牛扒潮文都未睇過?

柒到咁就潛啦

都唔係既,貴嘢當然係靚啦。但唔一定係最好。有時改車係玩態度。
好似衣箸咁,都有好多唔同風格。冇話貴就一定個個喜歡。
儲多少少錢買架好少少既車啦
成班Mk改埋d垃圾車
就好似d街童扮黑社會大佬咁
以為大大聲就好威好型
泊落人地d堅料到
笑都笑死 醜唔醜呀?

https://youtu.be/BnQP95aVv04
柒少陣啦 嗱 一條片收你皮

依條片真係好正,反曬個班笑尻Honda 唔快嘅人

honda其實真係好撚勁。

佢連私人飛機都有出。
現在F1 麥拿倫車隊用既引擎都佢提供,之前日本經濟好既時候有車隊自己玩潻。

當年洗拿叫佢整跑車,就搞到家NSX出嚟,現在20年睇返都唔失禮。

新NSX其實好撚正,唔好用香港車價做比較。因為稅既問題,你係歐洲買平好多。
成班Mk改埋d垃圾車
以為大大聲就好威好型
泊落人地d堅料到
笑都笑死 醜唔醜呀?

佢連私人飛機都有出。
現在F1 麥拿倫車隊用既引擎都佢提供,之前日本經濟好既時候有車隊自己玩潻。

當年洗拿叫佢整跑車,就搞到家NSX出嚟,現在20年睇返都唔失禮。

新NSX其實好撚正,唔好用香港車價做比較。因為稅既問題,你係歐洲買平好多。

太撚多唔識車既傻鳩
不過Honda 衣家F1偈唔掂又係事實
成班Mk改埋d垃圾車
以為大大聲就好威好型
泊落人地d堅料到
笑都笑死 醜唔醜呀?

佢連私人飛機都有出。

我係你就唔會提副F1偈
成班Mk改埋d垃圾車
以為大大聲就好威好型
泊落人地d堅料到
笑都笑死 醜唔醜呀?

佢連私人飛機都有出。

我係你就唔會提副F1偈

依家副F1偈真係

Exactly...

架車係靚就電動車唔出聲都有人望啦 既洗鬼改到架車肺癆咁款咩

坐輪椅都好望?

唔通望啲肺癆車咩

成班小學雞係度死雞撐飯蓋 人地tesla閒閒地都成皮野,唔識車都知係高檔野啦,我我梗係望佢唔望你架肺癆車啦
架車係靚就電動車唔出聲都有人望啦 既洗鬼改到架車肺癆咁款咩

坐輪椅都好望?

唔通望啲肺癆車咩

成班小學雞係度死雞撐飯蓋 人地tesla閒閒地都成皮野,唔識車都知係高檔野啦,我我梗係望佢唔望你架肺癆車啦

成皮野既tesla
幫我買廿架ok?

Exactly...

其實有咩咁頭痛 根本改到肺癆咁就係柒,班mk仔知自己架車唔靚就千方百計要人留意佢,所以咪要挖眾取寵囉

Exactly...

其實有咩咁頭痛 根本改到肺癆咁就係柒,班mk仔知自己架車唔靚就千方百計要人留意佢,所以咪要挖眾取寵囉

MK改車又係柒嘅,不過唔好一碌鳩打一船人囉Ching

咁都唔係全部都柒 我係指d mk車姐

Exactly...

MK改Honda係柒,咁唔代表Honda係柒架嘛
例如MK咁柒都係食飯,咁難道食飯嘅人又係柒又係MK咩
利申,並非針對巴打你嘅言論,只係批評緊某部分人

我明你講咩 honda都有靚 我既意思係 班mk就係鍾意整色整水 香港大把mk渣m3都可以改到柒啦 所以唔關牌子事

Exactly...

我明你講咩 honda都有靚 我既意思係 班mk就係鍾意整色整水 香港大把mk渣m3都可以改到柒啦 所以唔關牌子事

啱呀,我完全理解到你講嘅嘢,所以我都利申昨只係話緊某部分人

果一部份人好惡 批評佢地係街嘈亂巴閉好似畫花左佢架車咁,即刻起曬鋼

果一部份人好惡 批評佢地係街嘈亂巴閉好似畫花左佢架車咁,即刻起曬鋼

依家個po係話唔係超跑改喉就唔得,扮乜撚野姐,比人圍又話淨係改得柒,屌你老母你識條撚改車咩傻西,唔撚改基本吸排氣先唔撚通換turbo呀?你都弱撚智

我係Honda死忠,但望見啲MK拎住架EK3 自動皮改響喉都忍唔住屌出黎,車頭仲要擺埋啲毛毛,又要改啲乜鳩LED燈,真係比關家姐有過之而無不及
最大嘅重點係,CVT細踢改條N組喉把撚咩
再利申,本田死忠

佢地眼中得牛馬先可以改裝,有錢人玩到佢耳膜穿都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞